Menu

DREPT LA REPLICĂ. Primarul Mircia GUTĂU le răspunde celor de la Timpul de Vâlcea și ”Asociaţia Ziariştilor de Investigaţie”

f_350_200_16777215_00_images_6news335_gutau_primarie_1.jpgCătre: ”Timpul de Vâlcea” (www.timpuldevalcea.net)

În atenţia: dnei Claudia Diaconescu, director

Spre informare: presa locală

Ca urmare a apariţiei pe site-ul www.timpuldevalcea.net a materialului «Terenurile şi dealurile din Vlădeşti, în atenţia lui Gutău Mircia!?», în baza dreptului la replică vă solicit să daţi publicităţii următorul text:

Site-ul www.timpuldevalcea.net îşi continuă, nestingherit de logică sau bun-simţ, demersul solitar în a crea asocieri dintre cele mai bizare între persoana mea şi diferite obiective imobiliare care, iată, depăşesc de această dată graniţele municipiului şi se mută în comuna vecină, Vlădeşti. Astfel, sunt acuzat că aş fi ”ochit” suprafaţa de teren pe care s-a aflat fosta Staţie de Asfalt a municipiului, faţă de care aş nutri interese neonorabile.


Semnatarul acestui material, ascuns curajos sub titulatura ”admin”, uită însă să menţioneze că desfiinţarea (şi nu mutarea!) Staţiei de Asfalt s-a făcut – aşa cum am declarat în repetate rânduri – din cauza preţurilor ridicate care rezultau la fabricarea acestui material, respectiv cu 60% mai mari decât cele disponibile pe piaţă. O altă omisiune este şi aceea legată de faptul că terenul pe care a funcţionat staţia aparţine de Vlădeşti – Staţia de Asfalt fiind doar chiriaşă! - iar destinaţia ulterioară a imobilului o hotărâşte numai Consiliul Local al acestei comune. Nu uită însă să asocieze toate aceste acuze aduse mie cu susţinerea declarată pentru candidatul PSD la alegerile parţiale ce urmează să se deruleze aici, în speranţa, deşartă, a unei influenţări a electoratului.


Materialul postat pe site-ul www.timpuldevalcea.net se dovedeşte astfel a fi doar un ”fake news” local, neinspirat şi lipsit de inteligenţă, fabricat şi dirijat politic în perspectiva scrutinului apropiat din comuna Vlădeşti.

Mircia Gutău,
Primar

 

Către: ”Asociaţia Ziariştilor de Investigaţie” (www.ziarulazi.ro)
În atenţia: dlui Duţă Cristian Ionuţ, redactor-şef
Spre informare: presa locală

Ca urmare a apariţiei pe site-ul www.ziarulazi.ro a materialului «Râmnicul, oraşul dezordinii şi al haosului – „Marca Mircia Gutău”!», în baza dreptului la replică vă solicit să daţi publicităţii următorul text:

Într-un material în care amestecă, de-a valma, nume, situaţii, instituţii şi, bineînţeles, multe acuzaţii nefondate, pagina de Internet www.ziarulazi.ro îmi atribuie responsabilitatea unui incident petrecut recent pe o scară rulantă de ieşire din pasajul pietonal. Pentru o cât mai corectă informare a cetăţenilor, trebuie menţionat că la momentul la care scara rulantă a repornit, după o scurtă oprire cauzată de o defecţiune tehnică, una dintre persoanele care se aflau pe scară, având mâinile ocupate cu bagaje şi fără a se ţine, aşa cum avertizează clar însemnele de la baza scării, de balustrada mobilă, a căzut peste alte două persoane ce se aflau în spate, fapt care a dus la rănirea acestora.


Trebuie precizat că, la acest moment, echipamentele de acces în pasajul pietonal subteran (lifturi şi scări rulante) sunt în garanţie şi în responsabilitatea firmei care le-a montat, care are obligaţia să remedieze toate disfuncţionalităţile constatate în acestă perioadă, până la efectuarea recepţiei la terminarea lucrărilor.


Sunt, în acelaşi timp, surprins de îndârjirea cu care nu doar pagina de Internet www.ziarulazi.ro, dar şi alte astfel de site-uri îmi reproşează o grabă în deschiderea pentru public a zonei centrale a Râmnicului. Altfel spus şi oricât de aberant ar suna, sunt acuzat că am pus capăt, cât de repede mi-a stat în putinţă, haosului care a domnit în centrul Râmnicului în ultimii doi ani şi jumătate!


La acest moment, zona centrală a municipiului a dovedit că reintră cu succes în viaţa comunităţii locale prin găzduirea, doar în ultima lună, a unor evenimente publice majore (concertul inaugural, Ziua Mondială a Educaţiei, Zilele Recoltei). Prezenţa a mii de participanţi la aceste manifestări este cea mai bună replică la toate absurdităţile vehiculate de unii a căror grijă pentru Râmnic se manifestă, bolnav, prin dorul pentru şantierul care sluţit zona centrală atât de mult timp.

Mircia Gutău,
Primar

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK