Menu

“SE VA STINGE LUMINA ÎN ROMÂNIA”

f_350_200_16777215_00_images_banner1_se_va_stinge_lumina.jpgCitim în România liberă un articol otrăvitor despre PSD şi Liviu Dragnea. Autorul, Grigore Cartianu, pare că ştie ce spune. El scrie clar că SUA şi UE se opun legilor Justiţiei.

“Partenerii occidentali le-au pus în vedere borfașilor de la București că, dacă nu stopează jihadul antijustiție, vor ajunge rapid la colaps financiar. Nu vor mai primi bani nici de la UE, nici de la FMI. Nu vor mai putea plăti salariile bugetarilor și pensiile de stat, riscând o revoltă socială de mari proporții. Câteva milioane de români nu vor mai primi subvenții agricole, ceea ce ar duce la o răscoală națională. Mai grav: cel mai lovit ar fi electoratul bugetar, pensionar și rural al PSD”, scrie Cartianu.

Borfaşi sau nu, pesediştii au dreptul să dezbată în Parlament modificarea legilor Justiţiei fără a fi ameninţaţi cu colapsul financiar. Este stupefiant ca un ziarist român să se bucure că Parlamentul propriei ţări este şantajat cu primirea banilor de la UE, un drept al nostru, câştigat prin tratatul de aderare.

Totuşi, ziaristul se bucură, iar articolul se încheie năucitor:

“Să țipe ambasadele!, zice Daddy. Vorbe de clacă. Dacă vor țipa într-adevăr ambasadele, se va stinge lumina în România. “

Aşa gândesc şi simt ziariştii Coloniei România.

 

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK