Menu

Dragnea, dacă tot e să cazi azi, măcar fă-o de pe un cal frumos !

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dragnea_tudose_remaniere_1.jpgGrupul infracţional organizat care subminează România beneficiază, după cum se vede, de specialişti redutabili care lucrează în laboratoare de planificare a dezastrelor.

Bravo lor !

Când, în urmă cu mulţi ani, hoinărind eu pe la un institut al ONU, profesorul Mihai Botez, matematician de excepţie, angajat de americani pentru a formula suport matematic pentru analiza informaţională, mi-a atras atenţia că marile puteri au scenarii pe o zi, o lună, un an, o sută de ani despre tot, inclusiv despre lobodă şi floarea de cireş, am crezut că bate câmpii.

Uite că nu bătea câmpii.

România este supusă unor manipulări orchestrate genial, scopul fiind stoparea creşterii economice, anularea proiectelor din Programul de Guvernare al PSD, inclusiv Fondul Suveran, diminuarea fondurilor atrase de la UE. În context, bătălia pe legile Justiţiei este decisivă, deoarece fără folosirea discreţionară a sistemului de forţă nu pot fi extrase personajele care încurcă scenariul.

Desigur, control perfect şi planuri perfecte nu există.

Până în prezent, Dragnea şi Tăriceanu au rezistat cu o tenacitate fără precedent, controlându-şi angoasele că vor suferi ei şi familiile lor. PSD a reacţionat, de asemenea, în mod responsabil, votând moţiunea de cenzură împotriva lui Grindeanu.

Dragnea şi Tăriceanu nu au jucat pe cartea scenariilor secrete, nici nu ar fi putut, fiindcă politicienii nu pot face faţă laboratoarelor subterane. Cei doi au coonsiderat că a venit vremea ca democraţia să învingă Sistemul.

De altfel, singura victorie posibilă împotriva Statului Ascuns forjat din exterior este o victorie democratică.

Aşa stând lucrurile, azi, în Cex al PSD trebuie să funcţioneze democraţia. Dacă PSD vrea să se sinucidă intrând în jocul agentului Tudose, care tocmai s-a deconspirat, să se sinucidă, nimeni nu îl opreşte. Evident că dacă vrea să se salveze, Cex trebuie să supună la vot încrederea în Guvern începând cu premierul şi să îi ceară demisia.

Are Dragnea curajul să propună un vot de încredere/ neîncredere pentru Tudose ? Dacă da, Sistemul se va zvârcoli, laboratoarele vor începe să greșească și, cine știe, poate controlul va slăbi și România va fi lăsată câd de cât în pace.

Liviu Dragnea trebuie să meargă pe mâna democrației, să riște un vot cu privire la soarta lui Tudose, iar dacă va câștiga, va câștiga România.

Dacă nu, Dragea pierde tot, dar măcar va cădea de pe un cal frumos.

 

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK