Menu

Preşedintele CJ Vâlcea Constantin Rădulescu va solicita autorităţilor o monitorizare a transportului de masă lemnoasă pe DJ 654

f_350_200_16777215_00_images__2017_radulescu-drum-judetean.jpgDJ 654 - VALEA CHEII - IEZER – PAHOMIE – PĂTRUNSA!

„Acest drum judeţean este foarte important pentru vâlceni şi îndrăznesc să spun pentru creştinii ortodocşi din România, deoarece este drumul pe care paşii călătorului întâlnesc Schitul Iezerului, Schitul Pahomie şi Schitul Pătrunsa.


Când vorbim despre acest drum, trebuie să ne gândim la legătura cu Dumnezeu, la oamenii locului şi la lucrări care înseamnă peste 100 de podeţe, sprijiniri de maluri, reabilitări în albia râului sau lucrări de refacere a platformei de circulaţie.


Am depus cerere de finanţare şi am obţinut de la Guvernul României aproape 11 miliarde de lei vechi, bani cu care se execută lucrări de reabilitare, care să faciliteze accesul oamenilor către lăcaşurile de cult din zonă.


f_350_200_16777215_00_images__2017_radulescu-drum-judetean-1.jpgVoi dispune măsuri şi voi solicita autorităţilor o monitorizare a transportului de masă lemnoasă pe acest drum, astfel încât lucrările pe care le finanţează Consiliul Judeţean Vâlcea, cu bani de la Guvernul României, să nu fie deteriorate.


Cu ajutorul lui Dumnezeu şi al oamenilor, ne ţinem de cuvânt!” - Constantin Rădulescu, Preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea.


Compartimentul Comunicare, Relaţii Publice - Consiliul Judeţean Vâlcea

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK