Menu

ADEVARUL despre ce s-a întâmplat în confruntarea DRAGNEA - TUDOSE

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dragnea_tudose_remaniere_1.jpgMihai Tudose a fost încurajat la Cotroceni să facă remanierea, cap de listă fiind „penalele” Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb. Olguţa Vasilescu a fost lăsată în pace, pe de o parte fiindcă e victorioasă în raport cu DNA, fiindcă este extrem de populară şi probabil pentru a i se sparge în cap Legea pensiilor.

Ajuns pe Kiseleff, premierul a jucat cu demisia pe masă, ameninţând că se retrage dacă partidul se opune listei de cinci remaniaţi şi dacă anumiţi oameni din partid mai intervin pe diferite interese la Guvern.

Lista remaniaţilor este: Sevil Shhaideh, Rovana Plumb, Viorel Ilie, Răzvan Cuc, Florian Bodog sau Liviu Pop.

Este de aşteptat ca în Cex de joi să nu murmure nimeni şi Mihai Tudose să fie lăsat să meargă înainte. Liviu Dragnea vrea să pună surdină conflictului pentru a vedea Legile Justiţiei, a Lobby-ului, a Parteneriatului public-privat şi a Prevenţiei ajunse în Parlament, acolo unde el conduce jocul. Dacă acest lucru nu se va întâmpla din diverse motive, Dragnea se va retrage.

Dacă însă aceste legi ajung, peste o vreme şi într-o formă bună în Monitorul Oficial, Liviu Dragnea i-o va plăti lui Tudose cu vârf şi îndesat, în acel moment Sistemul fiind pus cu botul pe labe.

De altminteri, Sistemul trebuie să găsească urgent un alt scenariu pentru a bloca intrarea amintitelor legi în Parlament, fiindcă manevra acestor zile pare să nu fi reuşit.

 

G.S.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK