Menu

Uzina Mecanică Râmnicu Vâlcea, una dintre cele mai importante companii din domeniul confecțiilor metalice

f_350_200_16777215_00_images_afiseelectoralevalcea_uzinamecanica1.jpgUzina Mecanica Rm.Valcea, cu sediul în strada Platforma Industriala nr 1, Ramnicu Valcea, judetul Valcea , telefon: 0250 732827; 732852; 739383, fax: 0250 736294, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., a luat fiinta in anul 1981 avand ca obiect de activitate principal realizarea de confectii metalice.

Prin investitiile continue in tehnologii si echipamente moderne au reusit sa se impună ca una dintre cele mai importante companii din acest domeniu. Utilizand la maximum facilitatile pe care le detin, de la proiectarea produselor pana la livrarea acestora, compania are capacitatea de a realiza proiecte diverse oferind servicii complete clientilor.

Sunt specializati in procesarea tablei realizand operatii diverse cum ar fi: debitare, stantare, indoire, taiere cu laser, toate pe masini cu CNC, sudura MIG - MAG si WIG, vopsire in camp electrostatic. Realizează o gama diversa de produse din metal ce au utilizari variate precum fisete, dulapuri, vestiare, rafturi, safeuri, parti metalice pentru diverse echipamente, cutii electrice, structuri metalice diverse, butelii GPL.

Exporta produse in Italia, Franta, Marea Britanie, Olanda, Belgia, Suedia, Finlanda, Grecia, Germania.

Sediul administrativ si de productie este situat in Ramnicu Valcea, judetul Valcea si ocupa un spatiu de aprox. 200.000 metri patrati.

Angajatii sunt calificati si instruiti pentru a realiza produse de calitate. Au implementat Sistemul de Calitate conform ISO 9001:2000 cu acreditare de la BVQI Londra.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK