Menu

URĂ, PROSTIE ȘI MANIPULARE în atitudinea publică față de LIVIU DRAGNEA ȘI PROGRAMUL DE GUVERNARE

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dragnea_1.jpgCei care exultă că Liviu Dragnea ar putea fi scos din jocul politic de Sistem se împart în trei categorii.

Hateri din naștere.
Cei care nu cunosc programul de guvernare.
Cei care cunosc programul dar vor ca el să nu aibă succes.

Avem o axiomă și anume că dacă Dragnea este arestat sau pleacă singur de frică, în PSD începe lupta pentru putere, guvernarea este pierdută, iar programul de guvernare va fi istorie.

Mai avem o axiomă, aceea că unui om normal la cap este imposibil să nu îi placă programul de guvernare, cu facilitățile sale fiscale, cu creșterile salariale și cu Fondul Suveran. Mai ales cu legile sale pe justiție care trimit instituțiile de forță la locul lor normal în democrație.

A treia axiomă este că nimeni nu știe dacă programul de guvernare este fezabil, doar confrunterea cu realitatea putând duce la un răspuns.

Acum, în funcție de ură, prostie și manipulare, apar atitudinile față de situația lui Liviu Dragnea. Chiar dacă Dragnea ar fi Al Capone dar ar garanta succesul programului de guvernare, ar trebui susținut.

A fost mult timp până azi să fie arestat și va fi destul timp după încheierea guvernării. De ce tocmai acum ?

Să se facă dreptate chiar dacă ar fi să piară lumea, spun unii. Întrebarea ar fi: chiar dacă ar fi să piară România ?

Fără glumă, fiindcă nu e momentul, în lipsa unei reforme legislative pe justiţie şi fiscalitate, România, aşa cum o ştiam, dispare.

În concluzie, mai uşor cu demonizarea Teleormăneanului, iar în acest sens Pariul lui Pascal este o pildă bună.

Dacă spun că programul de guvernare nu e bun, iar Liviu Dargea e hoţ şi se dovedeşte că aşa stau lucrurile, nu câştig nimic. Dar dacă spun că programul de guvernare nu e bun, Liviu Dargea e hoţ şi se dovedeşte contrariul, am pierdut totul.

În concluzie, dragi hateri, proşti şi manipulatori, voi alegeţi ce e mai bine pentru voi, că la România nu trag speranţe că vă gândiţi !

 

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK