Menu

BOMBĂ ! Liviu Dragnea s-ar putea ascunde la o cabană în munţii Argeşului

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dragnea_1.jpgLiviu Dragnea a dispărut de pe scena politică exact cu cu câteva zile înainte ca procurorii să descindă la firma de porci din Teleorman.

Unde este în mod cert Liviu Dragnea ?

Codrin Ştefănescu lasă se se înţeleagă că nu ar fi în concediu şi că pregăteşte o surpriză. "Sabia lui Dragnea e sabie de laser. O să vedeți luna asta ce se va întâmpla. Pentru toată lumea, Dragnea e în concediu. Dar nu e în concediu. Nu pot să vă spun unde e. În mod oficial, are dreptul să își ia câteva zile de concediu ca orice român. Toată lumea e la mare, la munte, zilele astea. Dacă ar fi în concediu este dreptul lui să plece o săptămână în concediu. Se întoarce fix peste o săptămână", a declarat Codrin Ştefănescu.

Mult mai clar s-a exprimat însă Ion Georgescu, primarul din Mioveni şi secretarul general al PSD Argeş: “Liviu Dragnea nu este în concediu, s-a retras undeva şi lucrează la chestiuni importante”, a declarat pentru Absolut TV, politicianul argeşean.

Ţinând seama de faptul că există o tradiţie ca liderii PSD de la Bucureşti să se retragă, în anumite situaţii, la cabane de vânătoare sau chiar la mânăstiri din munţii Argeşului, nu este exclus ca Liviu Dragnea să fi păstrat obeceiul.

De ce ce ar fi făcut acest lucru, de frica unei convocări la parchet sau din alte motive, Ion Georgescu nu a lămurit.

 

C.N.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK