Menu

Adevărul RUŞINOS, referitor la membrii PSD şi ALDE, despre care NIMENI NU VORBEŞTE

f_350_200_16777215_00_images_psd_alde.jpgMembrii PSD şi ALDE sunt total neimplicaţi în războiul pe care Dragnea şi Tăriceanu îl poartă cu Sistemul.

Toţi cei care au carnet de membru al acestor partide privesc senin şi detaşat cum liderii lor sunt făcuţi zob. Nu s-ar manifesta niciunul prin vreo declaraţie, vreo postare, vreo luare de cuvânt.

Câtă laşitate ! Ce slabă forţă de grup ! Cât de inexistentă aderarea la propriul partid !

Cu totul altfel stau lucrurile la USR sau PMP, de exemplu. Dai într-unul, ţipă cu miile pe Facebook. Bravo lor, măcar ştiu să se identifice cu oamenii şi cu ideile.

PSD şi ALDE nu recţionează nici cât o fac galeriile la fotbal. Pot să îi faulteze pe Dragnea şi Tăriceanu, le pot rupe picioarele şi spinările, arbitrul îi poate elimina, galeriile acestea politice tac, cel mult oftează pe ascuns.

Cele două partide au, împreună, vreo jumătate de milion de membri. Mai bine zis, o jumătate de milion de laşi, de comozi, de oportunişti. E clar că ar trebui dărâmat totul şi reconstruit, fiindcă oameni aceştia nu au curaj nici să dea un like la un articol pozitiv despre partidele lor.

Slavă Domnului că sunt prea puţine articole pozitive, fiindcă simt şi ziariştii cum stă treaba și nu vor să se compromită.

Dragnea şi Tăriceanu sunt singuri. Nici măcar vicepreşedinţii lor nu mişcă vreo sprânceană, se ţin de aranjamente bănoase.

În aceste condiţii, Sistemul se mişcă liber prin lanul PSD-ALDE, iar Programul de Guvernare e o ţintă care tremură din ce în ce mai tare.

 

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK