Menu

Editura Praxis prezentă la Salonul Național de Literatură și Artă „Rotonda Plopilor Aprinși” și Festivalul Cărții la Râmnic

f_350_200_16777215_00_images_afiseelectoralevalcea_praxis.jpgEditura Praxis a Arhiepiscopiei Râmnicului participă cu o prezentare de carte la Salonul Național de Literatură și Artă „Rotonda Plopilor Aprinși” și Festivalul Cărții la Râmnic.

Publicațiile editurii au fost expuse în holul Bibliotecii Antim Ivireanul din Râmnicu-Vâlcea, spațiu în care se desfășoară Festivalul Cărții. În cadrul Salonului Național de Literatură, în secțiunea rezervată revistelor de cultură, a fost prezentată Martyria. Revistă de teologie și spiritualitate ortodoxă, publicație care a primit numeroase aprecieri din partea editorilor prezenți.

Standul Editurii Praxis propune cititorilor volume de teologie, istorie și critică literară, volume aghiografice, apărute în colecțiile Studia Academica, Doamnele Domnilor Români, Memoria Historiae, Vita Sanctorum Breves, precum și numeroase CD-uri apărute în colecția MultiMedia.

 

Sursa arhiepiscopiaramnicului.ro

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK