Menu

Mircia Gutău îl susţine pe candidatul PSD la primăria comunei Bujoreni, Gheorghe Gîngu

f_350_200_16777215_00_images_afiseelectoralevalcea_gutau-gingu.jpgMircia Gutău îl susţine pe candidatul PSD pentru primăria comunei Bujoreni. Gheorghe Gîngu va face campanie alături de Mircia Gutău, primarul municipiului Râmnicu Vâlcea şi de Constantin Rădulescu, Preşedintele PSD Vâlcea şi al Consiliului Judeţean Vâlcea

Astăzi, 17.05.2017, la sediul PSD Vâlcea a fost semnat un „Protocol de colaborare politică” între Organizaţia Judeţeană PSD Vâlcea şi Organizaţia Judeţeană PER Vâlcea, prin care îşi propun să colaboreze atât în perioada preelectorală, cât şi în timpul campaniei electorale pentru alegerea primarului din comuna Bujoreni, judeţul Vâlcea.


Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea a declarat că-l va susţine pe Gheorghe Gîngu pentru câştigarea funcţiei de primar şi că are încredere că ambele administraţii vor putea colabora foarte bine pe viitor, în vederea atragerii de fonduri, atât pentru dezvoltarea localităţilor Bujoreni şi Râmnicu Vâlcea, cât şi pentru binele oamenilor.


La semnarea protocolului au fost prezenţi domnul deputat Eugen Neaţă, cel care este şi „Directorul de campanie electorală”, Preşedintele Executiv al PSD Vâlcea, domnul Mihăilescu Gheorghe, cel care asigură de mai mulţi ani coordonarea politică pentru localitatea Bujoreni, consilieri locali PSD din comuna Bujoreni, precum şi Preşedintele PSD Bujoreni, domnul Mareş Florian.

„Îi mulţumesc lui Eusebiu Veţeleanu, Preşedintele Organizaţiei Judeţene PER Vâlcea pentru colaborarea extraordinară pe care o avem şi datorită căreia semnăm astăzi un «Protocol de colaborare politică», o colaborare începută imediat după alegerile locale şi care am convingerea că va continua pentru binele oamenilor.


Prietenului şi omului de onoare, Mircia Gutău, îi mulţumesc pentru toată susţinerea şi pentru că a rămas acelaşi om de cuvânt, alături de care, la nivelul Consiliului Judeţan Vâlcea dar şi la nivelul Primăriei, împreună construim în logica binelui pentru toţi vâlcenii.


Sunt convins că Gheorghe Gîngu va fi un primar bun pentru că are alături oameni deosebiţi, cum este Mircia Gutău, iar eu ca Preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea îl asigur de tot sprijinul.


Avem o echipă bună în Bujoreni şi sunt convins că PER-PSD vor reuşi să aducă în această localitate armonia, astfel încât toţi locuitorii comunei, indiferent de satul în care locuiesc, să primească din partea administraţiei şi a primarului atenţia şi tot respectul.” – Constantin Rădulescu, Preşedinte PSD Vâlcea.

Biroul de presă-PSD-Organizaţia Judeţeană Vâlcea

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK