Menu

Suspendarea lui Kovesi si Maior pe timpul desfăşurării anchetei penale despre fraudarea alegerilor din 2009

f_350_200_16777215_00_images_banner1_kovesi_maior.jpgAvocatul Aurelian Pavelescu, preşedintele PNŢ, ne aduce aminte că trebuie să gândim logic. Dacă procurorul General Lazar a deschis dosar penal pentru fraudarea alegerilor din 2009, cei anchetaţi trebuie suspendaţi din funcţie. Iată raţionamentul din postarea pe Facebook a lui Aurelian Pavelescu:

Procurorul General Lazar a deschis dosar penal pentru fraudarea alegerilor din 2009 (intalnirea STATULUI la Gabriel Oprea in noaptea alegerilor: Maior, Coldea, Kovesi, Oprea...). Adica: PENTRU A BLOCA ANCHETA PARLAMENTARA! Pentru ca, zice Regulamentul parlamentului, nu se poate face ancheta parlamentara, daca exista ancheta penala! Ha, ha, ha! Smecheria lui Lazar cred ca s-a cam incheiat. Nu a facut el dosar penal si cu inregistrarea lui Basescu, in care vorbea de Coldea, Kovesi, Camelia Bogdan? Si asa a ramas: Kovesi nu a fost audiata nici pana azi! Si toata lumea..., in pace!

Tot asa, singura tinta: KOVESI SA NU FIE AUDIATA IN PARLAMENT! RESTUL NU CONTEAZA!

Daca Parlamentul nu modifica Regulamentul propriu, abrogand textul care interzice ancheta parlamentara, cand exista ancheta penala, inseamna ca STATUL a incalecat Parlamentul! Sunt si motive juridice temeinice: o ancheta parlamentara nu face ancheta penala, vizeaza cu totul alte aspecte decat faptele de natura penala. Atunci, de ce sa nu faca ancheta?

Si, pe de alta parte? Sa se faca ancheta penala! Dar, atunci, pentru ca sunt cercetati si pot influenta ancheta fiind in functii, sa fie suspendati: Maior, Kovesi si cine o mai fi! Ca nu pot fi si in functii, si sa fie anchetati penal! Ca, altfel, se ancheteaza ei pe ei! Aaaaaa..., nici asta nu se poate?

Traim intr-un stat idiot, care ii trateaza pe cetatenii lui ca pe niste idioti! Zic si eu, atunci, cu vorbele de altadata ale militarilor asteptand sa fie lasati la vatra: "Hai liberareeeee....!"

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN