Menu

Nu Firea sau Kovesi îl pot bate pe Iohannis, ci Sevil Shhaideh

f_350_200_16777215_00_images_banner1_sevil.jpgTot ceea ce Facebook consemnează despre doamna Sevil Shhaideh este citit, apreciat, distribuit.

De când există Facebook în România nu îmi amintesc să fi fost vreo personalitate politică în stare să primească atât de multe aprecieri şi atât de puţine comentarii negative.

Uşor, uşor, vicepremierul Sevil Shhaideh se conturează ca un idol discret al internauţilor. Este persoana care place pur şi simplu.

Nimeni nu o promovează pe Sevil Shhaideh ca vedetă, PR-ul său transmite doar unele fapte concrete, fără a le da vreo semnificaţie spectaculoasă.
Iată un exemplu:

„Contracte de finanţare însumând aproape 500 de milioane de lei au fost semnate astăzi, 31 martie, de către doamna viceprim-ministru Sevil Shhaideh, ministrul dezvoltării regionale, administraţiei publice şi fondurilor europene.”

O asemenea ştire ar fi fost considerată pură propagandă pesedistă dacă ar fi fost vorba despre oricare alt ministru. Fiindcă ştirea se referă la doamna Shhaideh, toată lumea a dat like.

Se pare că Sevil Shhaideh este charisma întruchipată.

Poate că de aceea nu a numit-o preşedintele Iohannis în funcţia de premier, specialiştii secreţi explicându-i că un guvern Shhaideh este imposibil de dat jos, oricâţi telefişti cu #rezist ai scoate în stradă.

Ce se va întâmpla cu doamna Shhaideh în perioada imediat următoare?

Conştientă parcă de puterea sa naturală de seducţie în faţa naţiunii, fiind şi modestă din fire, doamna vicepremier nu va dori să vină la rampă cu nimic spectaculos.

Cu toate astea, va creşte pe toţi parametri care se măsoară în sondajele politice.

Când cineva se va gândi să o măsoare cu un sondaj, va avea o surpriză uriaşă

Dacă DNA nu ia măsuri din vreme, nu Firea sau Kovesi îl pot bate pe Iohannis, ci Sevil Shhaideh.

Cu condiţia să vrea să fie altceva decât este din fire, adică un om serios şi harnic care nu doreşte nimic de la nimeni.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK