Menu

Cel mai deştept cedează. Nu Ordonanţa a fost miza. Iohannis va fi nefericit

f_350_200_16777215_00_images_dragnea_cedeaza.jpgLiviu Dragnea cedează fiindcă aşa e normal când în joc este ţara ta. Cum să trăieşti apoi ştiind că în urma unui conflict a murit chiar şi un singur român ?

Vom vedea însă un Iohannis nefericit, deoarece nu acesta a fost planul său, ci înlăturarea guvernului şi aruncarea ţării în haos.

Nu va trece mult timp şi Klaus Werner Iohannis va găsi un alt pretext, va reacţiona iarăşi, va încerca încă o dată să scoată oamenii în stradă.

Pe de altă parte, nu trebuie exclus ca votanţii PSD-ALDE să reacţioneze în cele din urmă dacă vor vedea că liderii lor sunt arestaţi.

Declaraţia lui Liviu Dragea va rămâne în istorie drept o expresie a patriotismului în vremuri tulburi:

”Pot spune că membrii și simpatizanții PSD nu mai pot fi ținuți în frâu, oamenii vor să iasă în stradă pentru a-și exprima dezaprobarea profundă față de mișcarea de inspirație soroșistă la care asistăm. Partidul se organizează singur. Simt că nu voi mai putea să țin în frâu, de la centru, presiunea din organizațiile din țară, care pot aduce în stradă, la București, aproape un milion de oameni. Ca urmare, am decis să mă întâlnesc cu partenerii de coaliție și cu premierul pentru a le propune o soluție de ieșire din impas. Oameni responsabili fiind, nu putem asista la sfărâmarea României din cauza iresponsabilității președintelui Iohannis. Votanții PSD sunt extrem de nervoși, fiind conștienți de valoarea votului lor și pentru că suntem împiedicați să punem în practică programul propus. O altă sursă de enervare este punerea în circulație de zvonuri potrivit cărora premierul va fi chemat la anchetă. O să propun o soluție de stingere a conflictului pe care sper s-o accepte premierul în legătură cu OUG. Eventual se poate vorbi chiar de abrogarea OUG, dacă premierul acceptă. Cu speranța că acest lucru îi va convinge și pe membrii și simpatizanții noștri să nu iasă în stradă, escaladând tensiunile. Nu vreau să existe în conflict români contra români și să se rupă România în două. Pentru că nu se mai poate discuta cu argumente raționale, ci ne confruntăm cu o mașină de dezinformare incredibilă în timp ce România are nevoie de liniște și stabilitate pentru a putea înainta spre prosperitate, dezvoltare și democrație”.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK