Menu

Zodiile cărora le place să aducă lumea cu picioarele pe pământ

f_350_200_16777215_00_images_banner1_pe-pmnt_1.jpgMereu există o persoană în orice grup de cunoștințe sau prieteni care este realistă și nu visează cu ochii deschiși, dar care, dacă vede că faci tu acest lucru, te trezește imediat la realitate. Poate sunt unele dintre cele mai realiste persoane, poate nu, ideea e că reușesc mereu să ne facă să vedem lucrurile exact așa cum sunt.


Iată care sunt acele zodii cărora le place să aducă mereu lumea la realitate și readuc persoanele cu picioarele pe pământ odată ce acestea s-au desprins mult prea mult.


Gemeni
Chiar dacă sunt genul de persoane puse pe glume și încearcă să amuze lumea din jurul lor, Gemenii sunt mereu realiști, își cunosc capacitățile și limitele.


Dacă stai la un pahar de vorbă cu un Geamăn și acesta observă că deviezi mult prea mult de la subiect și devii un visător convins, nu se va sfii deloc să îți spună că ești cu capul în nori. Bineînțeles că are și el visele lui pentru care luptă, însă încearcă ca acestea să fie mereu încadrate în limitele realității.


Citeste horoscopul complet pe http://yve.ro/horoscop/compatibilitate-zodii/zodiile-carora-le-place-sa-aduca-lumea-cu-picioarele-pe-pamant/

The most visited gambling websites in The UK