Logo

Două lansări de carte, la Centrul Cultural Pitești: ”Priviri în suflet” și ”Labirint indus”

f_350_200_16777215_00_images_Carti_Hinoveanu_si_Braniste.jpg 
Luni, 5 decembrie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova, din cadrul Centrului Cultural Pitești, va avea loc lansarea volumului de versuri ”Priviri în suflet”, de poetul Nicolae E. Braniște. 
Născut în Pitești, absolvent al Facultății de Horticultură din cadrul Institutului Agronomic Nicolae Bălcescu București, autorul a fost director la Institutul de Pomicultură Mărăcineni, din județul Argeș în perioada 1990-1995, a publicat peste 32 de cărți de specialitate și 300 de articole în reviste din țară și din străinătate în domeniul horticulturii. Nicolae E. Braniște este membru al Ligii Scriitorilor Români și de Expresie Română de Pretutindeni-Filiala Argeș și a publicat 12 volume de proză și versuri. 
Evenimentul editorial este organizat de Centrul Cultural Pitești și Liga Scriitorilor Români și de Expresie Română de Pretutindeni-Filiala Argeș.
 
Miercuri, 7 decembrie, de la ora 13.00, Centrul Cultural Pitești și Uniunea Scriitorilor din România-Filiala Pitești organizează lansarea volumului de versuri ”Labirint indus”, de  Liliana Hinoveanu
Originară din județul Mehedinți, Liliana Hinoveanu a absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universităţii Craiova și este realizatoare de emisiuni la Radio România Oltenia Craiova. A publicat, de-a lungul timpului, mai multe volume de versuri: ”Spre o altă pedeapsă”(1997), ”Transfer de imagine” (1999), ”Perfuzii cu cerneală” (2002), ”Gara Noiembrie/ November Station” (2013), ”Doar împrumutând zborul” (2015), ”Camera Dezastru” (2015). 
Evenimentul editorial, coordonat de redactorul-șef al revistei Argeș, scriitorul Dumitru Augustin Doman se va desfășura în Sala Simpozion, din cadrul Centrului Cultural Pitești.
 
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.