Menu

Tradiția taberei de vară a copiilor din orașele înfrățite, Pitești și Kragujevac, continuă!

f_350_200_16777215_00_images__2017_03martie_Copii_Pitesti_tabara_Kragujevac_2024.jpg

 

 

 

 

 

 

23 dintre cei mai merituoși elevi de gimnaziu din Pitești, desemnați de școlile în cadrul cărora aceștia studiază, au plecat astăzi și vor rămâne timp de 10 zile, în Serbia, în tabăra de vară organizată, pe bază de reciprocitate, între orașele înfrățite Pitești – România și Kragujevac – Serbia. Același număr de copii sârbi, elevi ai școlilor din Kragujevac, vor petrece această perioadă în România. Tabăra le este oferită de către municipalitate, ca o recunoaștere a meritelor și a rezultatelor lor școlare.

În perioada 11 - 21 iulie 2024, elevii din Pitești care participă la această tabără vor reprezenta cu cinste orașul nostru, în tabăra internațională de la Zlatibor, dar și în Kragujevac – Serbia!

Tinerii provin din toate unitățile de învățământ cu clase V-VIII și sunt însoțiți de cadre didactice desemnate de Inspectoratul Școlar Județean Argeș.

Un grup similar din Kragujevac, compus din elevi și însoțitorii lor, va veni, în tabără, pe litoralul Mării Negre, în aceeași perioadă, urmând să viziteze și Piteștiul.

Organizarea taberei de vară este asigurată prin reciprocitate, toate cheltuielile fiind suportate de Primăria Pitești, respectiv de Primăria Kragujevac.

Le dorim o vacanță plină de experiențe frumoase adolescenților din orașele înfrățite!

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN