Menu

Învinsul Mihai Coteț dă din nou declarații de om slab și rudimentar

f_350_200_16777215_00_images_banner1_cotet_zambet.jpg

 

 

 

 

 

 

Deși sunt în vacanță și mi-am propus să iau o pauză de scris, iată că învinsul în alegerile pentru Primăria Pitești, liberalul Mihai Coteț, este irezistibil ca subiect.

Am găsit pe Facebook un link ce m-a dus spre un interviu cu Coteț realizat de ziarista Iulia Bădulescu.

Este un interviu de învingător, ceea ce arată încă o data că liberalul este consecvent în folosirea metodei de a face din alb negru și din negru alb. Zice, așadar, că a făcut istorie la Pitești.

”Este un rezultat istoric ce onorează munca echipei mele căreia vreau să îi mulțumesc, pe această cale, încă o data”, spune Coteț, ca și cum ar fi câștigat alegerile.

Cei de la site-ul e-pitesti chiar așa au titrat: ”Mihai Coteț scrie istorie pentru PNL”.

Cum scrii istorie când pierzi alegerile ?

Ideea ar fi că de data asta, PNL a luat cel mai mare număr de voturi din ultimii 34 de ani, statistică pe care nu o mai verific deoarece nu are nicio relevanță, însă mă întreb ce s-ar fi întâmplat dacă chiar ar fi câștigat alegerile Mihai Coteț. S-ar fi revărsat peste marginile istoriei.

Atitudinea lui Mihai Coteț arată că este un politruc rudimentar. Se prezintă drept învingător și se pregătește să găsească alte modele de minciună precum speculația că piteștenii au nevoie de arie protejată fiindcă e protejată, iar pădurea parc nu e protejată. I-a dus pe alegătorii săi de nas cu chestiunea asta, dar cei mai mulți au înțeles despre ce e vorba.

Mihai Coteț îi mulțumește echipei sale, iar eu sper că nu această echipă este cea care a pus pe internet mizeriile cu privire la primarul Cristian Gentea. Sau este ?

Ideea interviului ar fi că peste patru ani, gata, Coteț va câștiga funcția de primar.

Ei bine, din nou omul joacă pe cartea superbiei.

Domnule,  când ești în opoziție, poți încerca să câștigi alegerile doar prin echilibru, modestie, onestitate, fiindcă piteștenii formează un grup social experimentat care îi miroase pe demagogi.

Părerea mea este că doar cineva care ar începe un interviu de învins felicitându-l pe învingător, în cazul de aici, pe primarul Cristian Gentea, ar putea spera să cîștige vreodată alegerile.

Învingători sunt sau vor fi cei care au onoare și bun simț chiar și atunci când sunt învinși.

Gheorghe Smeoreanu

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN