Menu

Mâine, Parada Moto „Hai să ne facem auziți” pleacă din Pitești! Sunt așteptați peste 3500 de motocicliști!! Program, traseu și restricții de trafic

f_350_200_16777215_00_images__2017_03martie_Parada_moto.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Sâmbătă, 15 iunie, se va desfășura Parada Moto „Hai să ne facem auziți”, în cadrul evenimentului CFMOTO DAY ADVENTURE FEST, în încercarea de a doborî recordul mondial pentru cea mai mare paradă moto, cu certificare din partea Guinness World Records.

La eveniment, care este unul inedit, cu potențial excepțional de imagine pentru Pitești, Mioveni și județul Argeș, sunt așteptați peste 3.500 de motocicliști!

Motocicliștii înscriși la paradă se vor întâlni în Pitești, în parcarea fostului stadion „Nicolae Dobrin”.

Între orele 10:00 și 15:00, parada moto se va îndrepta spre Mioveni, trecând prin Pitești pe următorul traseu:

- plecare de pe strada „Nicolae Dobrin”;

- continuare pe strada Vasile Pârvan, strada Basarabiei, pe lângă Pitești Arena;

- ieșire în Bulevardul Republicii (zona Depou), pe strada C.A. Rosetti și Bulevardul I.C. Brătianu;

- Calea București, Calea Câmpulung, Podul Viilor, spre DN 73.

Organizatorii își cer scuze pentru disconfortul creat și îi asigură pe conducătorii auto că au luat toate măsurile necesare pentru buna desfășurare a acestui eveniment original.

Poliția informează că:

- de la punctul de întâlnire, se va pleca spre Mioveni, în grupuri de câte maxim 200 de motocicliști.

- începând cu ora 11:00 și până la ora 14:00, traficul rutier, pe strada I.C. Brătianu, pe sensul către Mioveni, de la DN 73-până la bulevardul Dacia din Mioveni, va fi închis.

În Mioveni, după ora 14:00, circulația auto va fi suspendată pe sectorul de drum cuprins între Bulevardul Dacia (zona LIDL) și Zona de Picnic FĂGET.

Polițiștii rutieri și de ordine publică vor asigura tranzitarea coloanelor de motocicliști, dar și fluidizarea traficului, astfel încât să nu se creeze blocaje sau incidente în trafic.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN