Menu

Voi pe ce candidat pariați la Fortuna ?

f_350_200_16777215_00_images_banner1_coman_11.jpg

 

 

 

 

 

Pentru că mă adresez suporterilor echipei F.C. Argeș, așadar unor oameni care au competență sau măcar au habar cu privire la pariurile sportive, încep prin a vă semnala că la casa de pariuri Fortuna, cotele candidaților pentru Primăria Pitești sunt următoarele:

Cristian Gentea: 1,02 Mihai Coteț: 15 Ionuț Moșteanu: 15

Dacă nu vă place de primarul Gentea, băgați 1000 de lei pe Coteț sau Moșteanu, dați-mi și mie biletul pe mesageria de la Facebook și vă premiez anticipat cu 100 de lei.

Cu 1000 de lei, câștigați, așadar, 15100.

Curaj, gamblerilor !

Nu despre pariuri este însă vorba în acest articol, ci despre faptul că primarul v-a îndeplinit, dragi suporteri, două uriașe deziderate:

1. Face stadion nou, modern. (Nu mai țipați că nu se face, fiindcă este hotărâre de guvern).

2. L-a adus pe Dani Coman. (Este idolul domniilor voastre, da? L-ați dorit, așa-i ? Ați scris mii de postări că trebuie adus, corect ? Iată-l adus. Domnul președinte Dani Coman a declarat că nu acceptă imixtiuni, așadar nu veți mai putea spune că se vâră primarul la echipă – ceea ce, între noi vorbind, nu a făcut nici până acum. Pe Dani Coman să-l aplaudați, că de înjurat sper să nu fie cazul).

Așadar, primarul Cristian Gentea a făcut ceea ce au vrut suporterii, până aici, e clar. Nu mai e nevoie de comitete și comiții ale galeriilor, vorba englezului, is done.

Is done Dani.

Bonus = Nicolae Dică, a-dică antrenor argeșean, de-al nostru, alb și violet la suflet.

De remarcat că a fost de acord și Sponsorilă cu noul antrenor, ceea ce mă determină să promit că îi șterg porecla și, de acum, îl voi numi cu numele său real, carevasăzică, nu îl mai critic.

Ca să o dăm și pe franțuzește, ca la Monaco, les jeux sont faits, rien ne va plus.

Este toată lumea mulțumită, da?

Să nu aud că acest articol este electoral, fiindcă reamintesc cota actualului și viitorului primar: 1,02.

1,02 ar fi un fel de City cu Câmpulung Muscel.

Totuși, vă dezvălui că putea să ne treacă glonțul pe la ureche, la alte cote. Bugetul pentru F.C. Argeș este votat în Consiliul Local, la propunerea primarului și dacă ar fi devenit primar unul sau altul din cei pe care îi știu eu, ne puteam trezi fără apă caldă la vestiar, de exemplu. ȘI cu un lot de liga 4.

În fine, bine că nu se va întâmpla.

Acestea fiind spuse, să lăsăm staful să lucreze, Naționala să evolueze la Euro, iar noi să votăm liber și apoi să mergem în vacanță, că așa e frumos.

Mai vorbim.

De ce să nu vorbim ?...

Gheorghe Smeoreanu

P.S. Cine nu dă drumul în grupuri la acest articol, nu e suporter, e lipitor de afișe.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN