Menu

Adrian Bughiu, vicepreședinte Consiliu Județean și al PSD Argeș: La Bârla este nevoie de o schimbare!

f_350_200_16777215_00_images__2017_03martie_PSD_candidat_Barla_2024.jpg

 

 

 

 

 

 

Este o certitudine faptul că la Bârla este nevoie de o schimbare! După opt ani în care a fost irosit timp cu actualul primar, oamenii din Bârla vor să trăiască într-o comună civilizată. Împreună cu candidatul PSD pentru Primărie, Dorin Adrian Baicu cu deputatul Nicolae Georgescu, directorul OJFIR Argeș, Diana Lupaș și consilieri județeni am avut mai multe întâlniri cu cetățenii de aici și concluzia a fost una clară: aici este nevoie de un primar gospodar, care să aibă o echipă puternică, o echipă capabilă să îi susțină proiectele de dezvoltare a comunei.

Fără canalizare, fără gaze, fără asfalt această localitate nu poate oferi locuitorilor condiții de trai la nivelul zilelor în care trăim și nu poate atrage nici investitori.

Aceste lucruri au fost subliniate și oamenii care lucrează la ferma avicolă Haditon Group din satul Malu. Compania este condusă de un cetățean străin, care este stabilit de 20 de ani în Bârla. Și dacă a fost dispus să investească în această fermă unde lucrează peste 80 de angajați din Bârla, este evident că și administrația locală trebuie să facă mai multe pentru cetățeni și pentru antreprenori. Numai așa locuitorii de aici pot câștiga salarii care să le asigure un trai mai bun la ei acasă, în Bârla, iar tinerii nu vor mai fi nevoiți să plece în alte părți pentru un trai decent! De altfel, sunt bucuros să constat că Dorin Adrian Baicu se bucură de susținerea masivă și a tinerilor din localitate!

Și la Urluieni oamenii s-au plâns de lipsa de preocupare a actualului primar. De lipsa de preocupare și de incompetență! Pentru că au fost ani în care excedentul bugetar, adică banii care nu au fost cheltuiți, deși după cum se vede investițiile sunt atât de necesare, au fost cât jumătate din bugetul pe un an al comunei!

Este momentul ca la Bârla să facem schimbarea, iar propunerea PSD Argeș, Dorin Adrian Baicu, este cea mai bună opțiune. Și mă bucur că oamenii au înțeles acest lucru!

Așa cum a fost cazul în toate localitățile PSD care s-au dezvoltat, grație implicării primarilor, echipa PSD de la nivelul Consiliului Județean Argeș condusă de președintele Ion Mînzînă, cu sprijin de la colegii parlamentari și de la nivel guvernamental va susține proiectele viitorului primar social-democrat de aici.

✅ Dorin Adrian Baicu are proiecte pe fonduri europene și guvernamentale prin care vor fi asfaltate toate drumurile comunale, va fi extinsă rețeaua de alimentare cu apă și canalizare în toată comuna și va fi introdusă, în sfârșit rețeaua de gaze naturale cu branşare gratuită în toată localitatea, cadastrare gratuită sau înființarea unui birou de consultanță notarială. Proiectele sale vizează modernizarea școlilor, crearea unei creșe care va veni astfel în sprijinul tinerelor familii. Vrem să oferim copiilor din Bârla posibilitatea unui viitor mai bun. În același timp, din grijă pentru seniorii comunei, va fi înființat, cu fonduri europene, un centru de îngrijire a persoanelor vârstnice.

Sunt proiecte care au venit din partea oamenilor, sunt proiecte care arată că și Bârla poate deveni, cu Dorin Adrian Baicu primar și cu sprijinul echipei PSD Argeș, o comună europeană!

 

Adrian Bughiu, vicepreședinte Consiliu Județean și al PSD Argeș

 

Material publicat de către SC Smeoreanu Publicitate SRL, la comanda Partidului Social Democrat, Filiala Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240002

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN