Menu

Echipa PSD Argeș, prezentă la Festivalul Rapsodia Păstorească de la Corbi

f_350_200_16777215_00_images__2017_03martie_CJ_Rapsodia_Corbi_2024_2.jpg

 

 

 

 

 

Credința și menținerea vie a tradițiilor și obiceiurilor noastre ne vor ține mereu în viață ca națiune. Avem în spate un mileniu de existență pe acest spațiu geografic, indiferent de schimbările aduse de istorie peste noi. Iar unele dintre obiceiurile noastre, precum oieritul, vin din timpuri foarte îndelungate.

Împreună cu Echipa PSD Argeș, cu prim- vicepreședintele PSD Argeș Remus Mihalcea, senatorul Cristina Mariana Stocheci și deputatul Pavelescu Nicolae, consilieri județeni Constantin Mogaru, candidatul PSD pentru Primăria Corbi, am participat la Festivalul ”Rapsodia păstorească”.

Am reprezentat Consiliul Județean Argeș la Corbi, la acest eveniment-simbol pentru această comună. Am asistat la parada cântecului, dansului şi portului popular, manifestare susţinută de ansamblurile cu specific păstoresc din Argeș, Vâlcea, Sibiu, Olt, Gorj și din Republica Moldova.

f_350_200_16777215_00_images__2017_03martie_CJ_Rapsodia_Corbi_2024_1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Am oferit Primăriei și Consiliului Local o plachetă o Diplomă de Onoare pentru organizarea acestei a 52-a ediţii. Consiliul Județean Argeș a fost mereu alături de localitățile din Argeș, inclusiv în plan cultural. În aproape toate localitățile finanțăm secții prin care le oferit tinerilor șansa de a învăța meșteșuguri care ne definesc și cunoștințe din arta populară care trebuie să se perpetueze. Inclusiv aici, la Corbi.

Cu primar Constantin Mogaru, susținerea noastră va fi și mai mare pentru că vom lucra în echipă și cred că localitatea Corbi are un potențial extraordinar de dezvoltare, inclusiv în plan turistic și cultural.

 

 

Adrian Bughiu, vicepreședinte CJ Argeș

 

Material publicat de către SC Smeoreanu Publicitate SRL, la comanda Partidului Social Democrat, Filiala Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240002

 

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN