Menu

Pentru 250 lei, a băgat în spital doi bătrâni! A fost arestat preventiv

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Gratii-arest.jpg

 

 

 

 

 

În seara de 7 februarie, o femeie de 78 de ani, din Negrași, a sunat la 112 să anunțe, disperată, că a intrat cineva peste ea și soț (72 de ani) în casă și i-a bătut.

Când au ajuns polițiștii, cei doi bătrâni erau loviți la cap (bărbatul, rănit grav, avea fractură de craniu înfundată!) și destul de confuzi, pentru că nu își puteau aminti nimic, n-au putut da informații despre autori. S-a dovedit că cine-i agresase le furase și bruma de bani pe care o aveau, 250 lei.

Cei doi soți au fost transportați de urgență la spital, unde sunt internați și în acest moment.

În urma evaluării medicale a leziunilor victimelor, precum și a cercetărilor cu privire la modalitatea de săvârșire a faptei, în cauză a fost înregistrat dosar penal pentru tentativă la omor calificat și tâlhărie calificată.

În urma cercetărilor, a fost identificată persoana bănuită de săvârșirea faptei, un bărbat de 33 de ani, din Negrași. Aseară, când l-au și depistat, după administrarea probatoriului, a fost reținut, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Astăzi, magistrații Tribunalului Argeș au decis să admită propunerea procurorilor și au dispus arestarea preventivă a agresorului, pe o perioadă de 30 zile.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN