Menu

A murit polițistul local din Pitești lovit de un tânăr, pe stradă. Dumnezeu să-l odihnească!

f_350_200_16777215_00_images__2017_03martie_Savaste_condorus.jpg

 

 

 

 

 

În această dimineață, Savaste Condoruș, polițist local din Pitești, a decedat.

În seara de 4 noiembrie, a atras atenția unui tânăr de 20 ani, din Moșoaia, că gestul pe care tocmai îl făcuse (spărsese o sticlă de bere pe stradă) este act de vandalism. În loc să se potolească, tânărul admonestat l-a lovit pe polițist, prin surprindere, în față, iar acesta a căzut, s-a lovit cu capul de asfalt și a rămas inconștient. Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

De atunci, Savaste Condoruș a rămas în spital. A fost operat și, deși părea că intervenția a decurs bine, nu și-a mai revenit. 

Savaste Condoruș era căsătorit și avea o fată. El era polițist local din 2007 și, în tot acest timp, nu avusese niciodată vreo altercație cu cineva. A fost un exemplu pentru mulți dintre colegii săi, care au transmis următorul mesaj de condoleanțe: ”Colectivul Poliției Locale Pitești deplânge trecerea prematură și fulgerătoare în neființă a colegului Condoruș Savaste! Cuvintele sunt de prisos, durerea pe care ai lăsat-o în urma ta, insuportabilă! Dumnezeu să te aibă în pază! Nu te vom uita niciodată!”.

Și Primăria Pitești transmite un mesaj de condoleanțe: ”Angajații Primăriei Municipiului Pitești sunt alături de familia greu încercată în aceste clipe și de colegii din Poliția Locală Pitești, îndurerați de pierderea unui om care a fost în slujba comunității timp de 16 ani.

Condoleanțe tuturor celor care l-au cunoscut și care deplâng, acum, sfârșitul tragic al celui ce a murit făcându-și datoria!

Dumnezeu să-l odihnească!”.

Ne rugăm și noi pentru el și pentru familia îndurerată. Dumnezeu să-l odihnească!

 

 

 

 

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN