Menu

Meandrele gândirii antrenorului Eugen Nea Goe

f_350_200_16777215_00_images_banner1_neagoe_eugen.jpg

 

 

 

 

 

Foarte ciudată declarația lui Eugen Neagoe după înfrângerea de la Chiajna. Mai întâi, să o revedem:

„Prima înfrângere, da, dar cred că am pierdut în urma unui joc bun, în care nu meritam să pierdem. Cei de la Chiajna nici nu au trecut centrul terenului și la prima minge au dat gol, din acel corner simplu. Am exersat două zile fazele fixe, fiecare știa ce are de făcut.

Consider că am dominat mai mult, ne-am creat situații de a marca, dar asta este situația. Supărarea mare este că nici oamenii care conduc jocul nu își fac datoria. Este jenant. I-am atras atenția băiatului de la tușă, este chiar rușinos, că jucătorul de la Chiajna l-a înjurat în fața mea.

Eram 20 de oameni pe bancă și i-am zis ‘Băi, te înjură, măcar ia atitudine, fă ceva’. Și el cheamă centralul și îmi dă mie galben. Este rușinos. Ar trebui să aibă puțină mândrie, să se respecte pe ei. Nici nu am cuvinte”, a spus Eugen Neagoe, potrivit Digisport.

De remarcat că antrenorul spune că ” am pierdut în urma unui joc bun, în care nu meritam să pierdem”, dar deși ” fiecare știa ce are de făcut”, totuși, am luat gol din fază fixă.

Asemenea contradicții sunt adevărate meandre ale gândirii, mai ales dacă tu ai văzut de pe margine alt meci și ai curajul să spui: ” Cei de la Chiajna nici nu au trecut centrul terenului”. Serios ?

Se pare însă că nu înfrângerea l-a deranjat cel mai tare pe antrenorul de la Pitești, ci cartonașul galben primit. Peste jumătate din declarația de presă se referă la acest aspect, de parcă aici ar fi necazul.

Așteptăm de la antrenor implicare maximă și seriozitate, nu paradoxuri. Joc bun este atunci când cîștigi, iar dacă pierzi, înseamnă că ai meritat.

Restul e praf în ochi.

Gheorghe Smeoreanu

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN