Menu

UPDATE/// Crimă, în Pitești. Bărbat de 78 ani găsit mort, în casă. Fiul minor, reținut

f_350_200_16777215_00_images__2017_03martie_Crima_Pitesti_3_martie_2023-.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

UPDATE:

Fiul victimei și-a recunoscut fapta și a fost reținut pentru crimă, pentru 24 ore, după care instanța a decis să fie cercetat în stare de arest preventiv, pentru 30 de zile.

Adolescentul și-ar fi ucis tatăl cu 4-5 zile înainte de a fi găsit. Iar după crimă, petrecuse cu prieteni, în casă cu cadavrul, care era acoperit de pături și haine.

_______

Știrea inițială:

Azi-noapte, în jurul orei 3.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, de către o femeie despre faptul că nu poate pătrunde în locuința fostului soț (78 ani), din Pitești. Ea a spus că, de fapt, îl caută pe fiul lor, în vârstă de 16 ani, care locuia cu tatăl.

La fața locului s-au deplasat echipajele specializate de pompieri, care au deblocat ușa de acces în locuință, dar și polițiștii, care au pătruns în interior, unde au găsit trupul bărbatului, care părea decedat de mai mult timp (era deja în descompunere).

Pe trupul bărbatului au fost identificate urme de violență.

Din cercul de suspecți se pare că ar face parte chiar fiul de 16 ani. 

Acesta a fost găsit de oamenii legii, dar părea să fie sub influența substanțelor psihoactive. S-ar știi despre el că avea probleme cu drogurile, dar nu ar fi existat cazuri de violență.

Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș.

sursă foto Curier.ro

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN