Menu

Avem un cadavru, bun prilej ca oamenii Alinei Gorghiu să calce pe el

f_350_200_16777215_00_images_banner1_gorghiu_albesti.jpg

 

 

 

 

 

 

În stilul liberalilor, deja cunoscut, PNL Argeș a dat un comunicat de presă cu privire la decesul unui cetățean, luat de ape, în Curtea de Argeș. Titlul: ” Nepăsarea administrației din Curtea de Argeș a ucis un om”.

În comunicat se mai arată:

” Mai multe documente pe care colegii noștri liberali din Curtea de Argeș le-au consultat arată că din cauza nepăsării autorităților din oraș, un om și-a pierdut viața în data de 20 ianuarie 2023. Dacă ar fi existat voință și implicare din partea Primăriei, această tragica situație care a dus la moartea lui Iulian Rădulescu putea fi evitată.”

O minimă documentare spune însă că lucrurile sunt ceva mai complicate decât vor liberalii să le prezinte.

Oamenii aceștia au făcut case într-o zonă fără acces. Drumul adiacent caselor în care locuiesc este particular și au obținut în instanță drept de servitute pe el. Prin 2012, la cererea Primarului Nicolae Diaconu s-au făcut demersuri pentru construirea unui pod. După ce se făcuseră inclusiv ridicările topo, a venit o cetățeană cu documente de proprietate și a blocat construcția. S-a luat în discuție cumpărarea un teren dintre strada Cuza Vodă și drumul particular, dar unul dintre proprietari nu a fost de acord să vândă. Cel care este proprietarul drumului a ridicat (ilegal) două capete de pod dar a fost oprit din acțiunea sa de cei de la Apele Române ( așa zisul pod gândit de dumnealui nu asigura nici jumătate din secțiunea de scurgere a apelor extraordinare). Omul a înțeles și a oprit activitatea. Dar ceilalți cetățeni au pus doi stâlpi peste cele două capete de pod. În majoritatea timpului, trecerea se face prin albie unde sunt așezate tuburi PREMO și există o suprastructură din piatră spartă. Ploaia din ziua evenimentului a făcut ca albia pârâului să crească foarte mult.

Mai mult, victima se pare că era în stare de ebrietate.

Cetățeanul respectiv a vrut să treacă peste puntea improvizată deși era în stare de ebrietate după cum au povestit martorii. Un alt cetățean i-a luat bagajele și i le-a trecut fără probleme pe celălalt mal. Dar omul s-a încăpățânat să traverseze ( tot din motive bahice pierduse microbuzul de București, el fiind plecat spre fratele său) și a căzut în apă.

Interesant este că oamenii Alinei Gorghiu folosesc moartea unui om pentru a câștiga voturi.

Pe de altă parte, nu cred că este rău să atragi atenția unei administrații că are probleme care trebuie rezolvate.

E normal să mergi permanent pe ideea că CEVA ucide ? Adică corupția, în unele cazuri, nepăsarea, în acest caz ?

Complexitatea cauzelor care au dus la deces arată că a pune toată miza pe nepăsarea administrației este un exces politicianist.

Se potrivește de minune expresia că se calcă pe cadavre.

Pentru ce ?

Pentru că suntem în an preelectoral.

Avem un cadavru, dar și un bun prilej ca oamenii Alinei Gorghiu să calce pe el, chiar dacă nu a fost găsit încă.

Gheorghe Smeoreanu

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN