Menu

Nu este cazul să vorbim despre avertismente și ultimatumuri

f_350_200_16777215_00_images_banner1_fc_arges_chindia.jpg

 

 

 

 

 

 

De la promovare și până acum, nu cred că am văzut echipa F.C. Argeș evoluând mai modest, fără nicio viziune tactică, în afară de locul și rolul lui Garita, și cu greșeli individuale de maxim Liga a 2-a.

Totuși, trăgând linie, adunând și făcând scăderile, punctul obținut la Ploiești nu este chiar un cadou picat din cer așa cum observ că se consideră pe rețelele de socializare. Apropiată valoric de Chindia, echipa argeșeană a pus câteva probleme în repriza secundă, iar dacă ținem seama de faptul că F.C. Argeș a avut posesie 51 %, că Garita joacă la Pitești și a fost ținut în față, obsesiv,  de antrenorul Croitoru, atunci golul nu a fost câștigat la loz în plic.

Punctul de la Ploiești este, totuși, punctul Argeșului.

A fost un meci în care și-au dat întânire toate dificultățile posibile după o asemenea remaniere a lotului. A fost lipsă de adaptare, a fost frică de greșeală, a fost absența relațiilor de joc. Doar timpul poate vindeca asemenea probleme.

Intuitiv, Mimito Biai poate crește mult după ce trece de tracul vizibil. La fel și Brandon sau Bassong. Nu sunteți de acord cu mine ? În acest caz, vă informez că nu avem altă soluție decât să credem.

(În paranteză, vă mărturisesc că am temerea că s-a mizat prea mult pe jucători aduși de peste mări și țări, așadar pe oameni la care adaptarea durează, întotdeauna mult. Și mai am o frică, anume ca nu cumva Croitoru, concentrat prea mult pe obținerea carnetului de antrenor și complexat de situație să nu reușească să se mobilizeze la maxim).

Punctul obținut trebuie să îi dea și lui Marius Croitoru semnalul că soarta nu îi este potrivnică și, în consecință, are nevoie de mai multă încredere și o abordare curajoasă.

Dacă antrenorul este un perfecționist, poate ar trebui să afle că perfecțiunea omoară rezultatele.

Cred că nu este cazul să vorbim despre avertismente și ultimatumuri, ci mai mult despre încrederea că situația se va îmbunătăți. Găurile negre ale vechiului lot trebuia să fie eliminate, iar acest proces nu e niciodată simplu.

Personal, sunt încă nedumerit și recunosc că am și eu, probabil ca și dumneavoastră, nevoie de timp pentru a înțelege ce se întâmplă și a nu greși.

Tot intuitiv, spun că în meciul cu Botoșani vom vedea altceva.

G.S.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN