Menu

Nici Florin Salam nu a murit, nici Isfan și Turda nu pleacă de la F.C. Argeș

f_350_200_16777215_00_images_banner1_rpsort_isfan.jpg

 

 

 

 

 

 

”Grigore Turda (25 de ani) și Alexandru Ișfan (22 de ani), ambii de la FC Argeș, sunt doi jucători pentru care și fostul selecționer și-a dat girul. Diriguitorii oltenilor au demarat discuțiile cu omologii piteștenilor și se părea că lucrurile erau avansate pentru finalizarea tranzacției, astfel încât ambii să poată fi trecuți pe lista UEFA pentru play-off-ul Conference League.

Potrivit unor surse apropiate digisport.ro, suma de transfer era bătută în cuie și era în valoare de 1,5 milioane de euro.

Problema este că Turda s-a accidentat grav și va lipsi o lungă perioadă de pe gazon.

Rămâne de văzut ce decizie vor lua acum șefii oltenilor, care îl mai pot transfera doar pe Ișfan”, a scris, duminică, digisport.ro, informație preluată de prosport.ro.

Informația este la fel de reală precum cea dată de un canal care începe cu Pro, anume ProTv în legătură cu moartea lui Florin Salam.

Surse credibile sută la sută ne-au declarat că informația este falsă,  nimeni de la Craiova nu a luat legătura cu clubul F.C. Argeș.

Am adăuga și faptul că după insultele recente care au țintit clubul piteștean, astfel de discuții sunt qvasi-imposibile.

Suporterii lui F:C. Argeș care au citit articolul respectiv pot sta liniștiți, nu vinde nimeni pe nimeni, acum.

Gheorghe Smeoreanu

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN