Menu

Cu cărțile pe față ! Cîți bani cheltuie Primăria cu F.C. Argeș

f_350_200_16777215_00_images_banner1_gentea_fc_arges_111.jpg

 

 

 

 

 

 

Poate că trebuia să abordez acest subiect mai de mult, de când am văzut că unii comentatori sportivi și chiar unii suporteri se dau de ceasul morții de grija că primarul Cristian Gentea și CL aprobă ca o parte din banii Primăriei Pitești să meargă către echipa F.C. Argeș.

F.C. Argeș face parte din patrimoniul material dar și spiritual al Piteștiului, mulți cetățeni nici nu concep ca echipa marelui Dobrin să nu fie în prim – plan. F.C. Argeș este un mit, Dobrin este un vis frumos trăit cândva aievea.

Au speculat unii că primarul trebuie să își vadă de investiții, ca și cum F.C. Argeș nu ar fi o investiție.

Procentul alocat echipei F.C. Argeș din bugetul Primăriei este de 0,88 % !

Concret, din bugetul anual de 753 milioane de lei, la execuția bugetara de la 30.06. 2022, echipa primește 6,65 milioane de lei, adică 0,88%.

Desigur, din buget se finanțează învățământul, cultura, sportul de masă, alte domenii în afară de investițiile propriu-zise. Rețineți însă că echipa de fotbal care definește simbolic Piteștiul cheltuie sub 1% din acest buget, mai precis 0, 88 %.

Sper ca o dată cu aceste precizări, orice urmă de scandal pe subiect să dispară fiindcă ar fi crimă socială să economisești 0,88% din bani și să îți bați joc de F.C. Argeș.

Desigur, toți știm ce înseamnă 0,88 %, dar pentru hateri, aș preciza că înseamnă 12 minute dintr-o zi sau 3 zile dintr-un an.

Clar !

Gheorghe Smeoreanu

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN