Menu

Agonie și extaz cu U Cluj (3-1). Prepeliță a primit la pauză un sfat prețios de la o persoană misterioasă

f_350_200_16777215_00_images_banner1_straton_apara.jpg

 

 

 

 

 

 

Meciul cu Șepcile Roșii a început groaznic, de parcă ne-am fi aflat în prelungirile meciului de la Sepsi. Era de așteptat, deoarece Prepeliță l-a plasat pe decanul de vârstă al echipei, Marius Constantin, în partea dreaptă a apărării, fiind previzibil că va fi depășit de extremele rapizi ale clujenilor, ceea ce s-a și întâmplat.

Lipsa de inspirație a antrenorului, coroborată cu o ieșire slabă a unui Straton rigid și fără meciuri în picoare, a dus la deschiderea scorului, Adrian Bălan marcând pentru U Cluj.

Totul putea să se prăbușească în minutul 18, când arbitrul Mladenovici a dat penalty pentru un duel între Grigore Turda şi Bălan. Ei bine, rigidul Straton s-a revanșat și a apărat lovitura de la 11 metri cu o mână de data asta în mod fericit rigidă.

Din fericire, soarta s-a întors, fiindcă în minutul 40 Isfan a scos eliminarea fundașului advers Florin Ilie, apoi tot el a marcat trei minute mai târziu, la o fază confuză în careul clujean.

La pauză, Prepeliță a primit un sfat prețios de la cineva care l-a vizitat la cabină și Constantin a fost înlocuit de Tofan și Raynov de Meza Colli.

Isfan, în formă dar și norocos, a marcat în minutul 46, iar în minutul 53 a dat o pasă filtrantă pentru Garita care, după câteva fente spectaculoase în fața singurului apărător advers rămas între el și portar, a marcat cel mai frumos gol al partidei.

De observat că Isfan a scos o eliminare la clujeni, a marcat de două ori și a dat un asist, ceea ce îl poate face omul meciului.

Deși Nicolae Dică a fost la ”oficială” pentru a-l urmări, din informațiile mele, Isfan nu va fi cedat, nici la FCSB, nici la Craiova lui Rotaru.

În concluzie, am început catastrofal, am avut noroc, iar sfatul dat lui Prepeliță la pauză s-a dovedit unul competent.

Cine l-a dat ? Nu spun, dar vă las să alegeți între: Dică, Stoichiță, Gerry Gane, Vlădoiu, Cristian Gentea.

Totul e bine când se termină cu bine.

Gheorghe Smeoreanu

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN