Menu

O altă mizerie: Dan Nistor la F.C. Argeș. Sensul știrii false

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dan_nistor.jpg

 

 

 

 

 

S-a tot discutat despre venirea lui Dan Nistor la F.C. Argeș. Un ziar craiovean a dorit să ia un punct de vedere de la Jean Vlădoiu:

„Pentru noi, pentru fotbalul românesc, Dan Nistor este un jucător foarte valoros, dar, repet, noi am făcut deja contracte cu șase mijlocași. Și așa avem mulți... Păcat, pentru că Dan Nistor este un jucător foarte interesant. Cu certitudine vă spun, eu și antrenorul principal nu am discutat cu nimeni despre Nistor să vină la Pitești. Acum sunt plecat la un eveniment, la Bistrița, și mă întorc mâine și atunci o să mă văd și cu domnul Gentea, dar cu siguranță m-ar fi sunat dacă rezolva ceva. Doar dânsul ar fi putut să decidă peste mine, și peste Andrei Prepeliță, să aducă vreun jucător. Nu a făcut până acum așa ceva, într-un an și jumătate de când sunt eu la Pitești. Dar nici nu mi-ar părea rău, să ne facă vreo surpriză în privința lui Nistor, să ne facă un cadou“, a adăugat Jean Vlădoiu pentru gds.ro.

În esență, Vlădoiu are dreptate, Dan Nistor nu va veni la Pitești, nu s-a discutat despre acest lucru. Totuși, știrea are rolul ei chiar dacă este fake, anume că vehiculeze ideea că primarul Cristian Gentea face lotul lui F.C. Argeș peste capul antrenorului.

Au reînceput mizeriile și este bine să le tamponăm fiindcă, mai mult ca sigur, vor fi și altele.

F.C. Argeș are nevoie de adevăr, transparență și liniște pentru a încerca să facă performanță.

G.S.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN