Menu

UPDATE. Bărbat înjunghiat mortal de către fiul său, într-o comună din Argeș

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Cutit-sange.jpg

UPDATE, 31 octombrie:

În cursul nopții, după administrarea probatoriului, bărbatul, de 29 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie sub forma agravantă a omorului, cercetările fiind desfășurate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș.

Cei doi, tată și fiu, sunt din Pitești, iar la Micești, unde a avut loc crima, au un teren pe care au ceva în construcție și niște animale.

Între ei existau animozități, de ceva vreme, se pare, unul din motive fiind acela că fiul nu avea serviciu și tatăl era nevoit să suporte cheltuielile sale.

Nu erau băuți când au început scandalul și erau doar ei doi, în curte.

Fiul, după ce l-a omorât pe tatăl său, s-a dus la un vecin să spună ce a făcut, acesta din urmă fiind cel care a sunat la 112.

_______________

UPDATE:

Din păcate, bărbatul - care are 66 ani - a decedat.

Fiul său are 29 ani și e cunoscut, în localitate, ca fiind unul care caută scandal. 

___________

Știrea inițială:

În urmă cu foarte puțin timp, în localitatea argeșeană Micești a avut loc o altercație între un tată și fiul său, se pare.

Tatăl ar fi fost înjunghiat.

Un echipaj SMURD se află, deja, la locul faptei.

Revenim.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN