Logo

Cîțu face mișto de județul Argeș și numește un subprefect de 25 de ani

f_350_200_16777215_00_images_banner1_predescu_dragos.jpg

 

 

 

 

 

Alina Gorghiu și Radu Perianu îl vânează pe Miuțescu așa, ca în Jocurile foamei.

De joi, Argeșul are un subprefect nou în persoana junelui Dragoș Predescu, absolvent de Drept în urmă cu doi ani, avocat stagiar.

Stagiar, acum, la Prefectură !

Așadar, Cîțu l-a trimis la plimbare pe fostul prefect și subprefect Emanuel Soare, conferențiar universitar, și l-a numit pe tânărul Predescu, pe ideea că primul a fost în tabăra Miuțescu – Orban, iar cel de al doilea în tabăra Gorghiu – Perianu – Cîțu.

E clar, nu ne mai facem bine.

Să nu vină nimeni cu citate din Corneille (dau în franceză că sună bine: Je suis jeune, il est vrai; mais aux âmes bien nées - La valeur n'attend pas le nombre des années) fiindcă e aberant să numești un subprefect doar ca să își facă stagiatura la Prefectură.

Nu intru în amănunte, Predescu este inamicul lui Miuțescu, a fost un scandal acum ceva timp, dar asta era problema lui Cîțu, care e pe făraș, să o asculte pe Gorghiu și facă jocuri de putere în Argeș ?

În urmă cu câteva zile spuneam că Adrian Miuțescu ar trebui să nu îl urmeze pe Orban, să nu plece din grup sau, mai rău, din PNL.

Dacă Gorghiu continuă cu răzbunările, poate că Miuțescu ar trebui să plece.

Pe de altă parte, aici e un carusel al nebuniei, să fim drepți. Predescu l-a susținut cândva pe Bușoi și pentru asta se pare că a fost semi-exclus din partid.

Una peste alta, miștoul e mișto, liberalii nu își revin, tratează țara ca pe o damă ușoară căreia îi faci ce vrei.

Niște golani !

Gheorghe Smeoreanu

Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.