Logo

Domn Miuțescu, stați acasă !

f_350_200_16777215_00_images_banner1_miutescu_int_2.jpg

 

 

 

 

 

Așa cum era de așteptat, Ludovic Orban a anunțat că pleacă din PNL. Când ? Săptămâna care vine.

Orban nu mai are ce pierde, a fost batojocorit și trădat. Ce e drept, la vremea lui, pe mulți a popit și el.

Dacă este să judecăm după rigorile moralei, președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, ar urma să îl însoțească pe Orban în bejenie, adică la partidul încă nenăscut Forța Liberală. Între Orban și Miuțescu există o veche relație de prietenie, iar argeșeanul l-a susținut pe fostul președinte până în pânzele albe.

Totuși.

Totuși, spre deosebire de Orban, Miuțescu are ce pierde. Este președinte de filială, are un viceprimar, are adepți în echipa parlamentară a județului, are directori de deconcentrate sub oblăduire. Dacă el pleacă, toți rămân orfani și se vor duce mai degrabă spre Gorghiu și Perianu decâs spre noul partid din care acum există doar numele.

Adrian Miuțescu nu e de capul său, are responsabilități față de cei care l-au ales președinte.

Mai există și ceva în plus.

În plus, dacă rămâne cel puțin o vreme în PNL, Adrian Miuțescu mai poate face unele jocuri, fiindcă lui Cîțu nu i-ar prinde bine să piardă încă un parlamentar.

Cum stau lucrurile acum, e de așteptat ca Miuțescu să fie încolțit, dar nu distrus definitiv. Plecarea lui Orban e bună pentru oamenii lui Orban deorece semnalează că există și altă opțiune.

Presupunând însă că Alina Gogrghiu insistă și continuă s-i vâneze oamenii, Adrian Miuțescu poate pleca.

Atunci, nu acum.

Acum, i-aș spune: Domn Miuțescu, stați acasă !

Gheorghe Smeoreanu

P.S. Sunt conștient că Miuțescu poate rămâne în PNL doar de conivență cu Orban, fiindcă altminteri e posibil să piardă tot, pe termen lung. E grea viața acum pentru șeful liberal din Argeș.

Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.