Menu

APĂ-CANAL 2000 S.A. Pitești angajează strungar

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Angajare.png

 

 

 

 

 

 

S.C. APĂ-CANAL 2000 S.A. PITEŞTI cu sediul în municipiul Piteşti, bulevardul I.C. Brătianu nr.24A, judeţul Argeş, organizează concurs pentru ocuparea unui post de strungar la Secţia Stația de Epurare Pitești.

Sarcinile de bază ale postului de strungar constau în realizarea lucrărilor de prelucrare a metalelor prin procedee specifice, utilizând maşini de strunjit, de găurit şi de polizat, în vederea confecţionării şi reparării de piese şi componente conform desenelor de execuţie şi schiţelor tehnice.

Condiţiile de participare la concurs sunt: studii medii şi calificare de strungar; experienţă în activitate minim 2 ani; apt din punct de vedere medical; constituie avantaj disponibilitatea de a participa prompt la intervenţii în caz de necesitate.

Concursul constă într-o probă scrisă şi un interviu ce include şi probă practică.

Bibliografia pentru concurs:
- Îndrumar de practică pentru meseria de strungar universal (poate fi vizualizat AICI)
- Legea nr. 319/ 2016 privind sănătatea şi securitatea în muncă

Documente necesare pentru înscrierea la concurs: cerere generală, Consimțământ și Informații la colectarea datelor cu caracter personal direct de la persoana vizată (se descarcă de pe site-ul societății secțiunea „Clienți - Formulare”), curriculum vitae (CV) şi copii ale actului de identitate și ale actelor de studii.

Acestea se pot transmite la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau se pot depune la ghişeul unic situat în municipiul Piteşti, bulevardul I.C. Brătianu nr.24 A, judeţul Argeş, până la data de de 22.10.2021, inclusiv, orele 16.00.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la telefonul 0248.217.399 în zilele lucrătoare, între orele 08:00-16:00

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN