Menu

Jocurile sunt făcute, Adrian Miuțescu a câștigat încă un mandat de președinte al PNL Argeș

f_350_200_16777215_00_images_banner1_miutescu_int_2.jpg

 

 

 

 

 

Dacă nu apare vreo provocare bine ticluită, actualul președinte al PNL Argeș, Adrian Miuțescu, poate spune că a câștigat deja alegerile care vor avea loc sâmbătă.

Ca întotdeauna, este un spot de cauze care provoacă un fenomen, așa încât voi menționa doar câteva.

Amestecul Alinei Gorghiu în ciorba liberalilor argeșeni a fost o eroare, iar dacă tot a făcut-o, măcar să fi candidat direct, nu printr-un reprezentant. Dna Gorghiu nu are priză în județ și nu am habar dacă pe undeva prin țară este binevenită.

Contracandidatul lui Adrian Miuțescu nu are carismă politică și nici un curriculum care să arate că ar fi un învingător. Radu Perianu a mai pierdut o dată în fața lui Adrian Miuțescu.

Precum primarii în funcție, președinții de filiale politice în funcție sunt greu de schimbat, iar pentru a reuși trebuie să muncești o perioadă lungă. Echipa Perianu a mers pe improvizație și a visat cai verzi pe pereți.

Comunicarea a mers binișor spre bine pe latura Miuțescu și timid, dacă nu dezastruos în echipa adversă.

Cred că cu greu ar putea fi găsită în Argeș personalitatea liberală care să îl bată pe Adrian Miuțescu în acest moment. Nu neapărat fiindcă omul ar fi inegalabil ca politician, dar pune pasiune și când vorbește despre gândurile bune pentru județ pare credibil. Trebuie adăugat că se vede și cu acest prilej subțirimea cadrelor la liberali.

Ca și în cazul Tofan versus Coteț, în alegerile de la județ s-a insinuat că Miuțescu ar face blat cu PSD. E atât de ieftină acuzația, încât nu poate convinge pe nimeni.

Când pierzi Piteștiul fiindcă ai mers pe mâna unui om cam extremist (”Radical Zero”) și lipsit de talent politic precum Mihai Coteț, ce pretenții să mai ai să îl bați pe Miuțescu ?

Demitarea profesoarei Murguțeț din funcția de inspector general al ISJ a fost un abuz revoltăror și i-a sensibilizat pe liberalii obișnuiți.

Tabăra Perianu nu a știut să joace cartea susținerii lui Cîțu, nici să reliefeze încremenirea în proiect a adversarilor.

Acum, jocurile sunt făcute, Adrian Miuțescu a câștigat încă un mandat de președinte al PNL Argeș.

Asta nu înseamnă că nu va avea viață grea și nici că își va încheia mandatul, dacă nu este atent.

Al naibii de atent !

Gheorghe Smeoreanu

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN