Logo

UPDATE/// Dublă crimă, în Argeș! Adolescent de 15 ani și mama sa, omorâți în apropierea bisericii

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Politia-nu-treceti.jpg

 

 

 

 

 

 

UPDATE, 17 mai, ora 9, 25:

Intervenția chirurgicală a bărbatului care a comis dubla crimă de la Mihăești, a decurs bine, după o noapte petrecută în ATI, pacientul a fost mutat în Secția ORL. Este conștient, stabil, urmează să fie evaluat neurologic și psihiatric.

Criminalul (Irinel) și femeia pe care a ucis-o (Ramona) au participat, pe 8 ianuarie 2021, când încă mai formau un cuplu, la emisiunea Acces Direct, de la Antena1. Atunci, Ramona îl acuza pe bărbat de gelozie și agresivitate, iar el îi cerea test cu detectorul de minciuni, spunând că simte că-l înșeală.

 f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Ramona-si-Irinel.jpg

UPDATE 16 mai, ora 19:

Ucigașul are 44 de ani și este din comuna Cetățeni. Cu femeia pe care a ucis-o a fost împreună, o perioadă (adolescentul de 15 ani, ucis și el, era al femeii, dintr-o relație anterioară), până în urmă cu câteva luni, când s-au  despărțit. Atunci, ea și fiul său s-au mutat în Mihăești, unde avea, de câteva săptămâni, o altă relație.

Bărbatul, după i-a atacat pe femeie și pe fiul ei, a încercat să-și taie gâtul. Rana pe care și-a provocat-o a fost destul de gravă. El a fost transportat la Spitalul Județean din Pitești cu un echipaj al Serviciului de Ambulanța Argeș, în stare de semiconștiență. Odată ajuns la spital, a fost intubat și transportat, imediat, în sala de operație, unde se află și acum.

____________

Știrea inițială:

O dublă crimă a fost descoperită, cu aproximativ 30 de minute în urmă, în comuna argeșeană Mihăești, satul Drăghici.

Un apel la 112 anunța că, în apropierea bisericii, a fost găsit, mai întâi, un băiat de aproximativ 15 ani, cu leziuni la cap, inconștient (din nefericire, băiatul era decedat). La mică distanță, în curtea bisericii, a fost găsită mama copilului, cu gâtul tăiat.

Polițiștii care au ajuns la fața locului au reușit să-l imobilizeze pe bărbatul care e bănuit a fi autorul faptelor, soțul femeii ucise (nu se știe dacă e și tatăl adolescentului).

Bărbatul are aproximativ 40 de ani, e din Mihăești.

Se pare că, după ce a comis cumplitele fapte, ar fi încercat să se sinucidă.

 

Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.