Menu

UPDATE/// VIDEO. Acum!!! Intervenție dificilă a salvatorilor argeșeni pentru salvarea unui bărbat

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Barbat-prins-pamant-Babana-23-febr.jpg

 

 

 

 

 

UPDATE ora 17.25: 

Bărbatul a fost scos și predat echipajului SAJ.

Acesta este în hipotermie severă și a suferit traumatisme la ambele picioare. 

Biroul de presă al IPJ Argeș a transmis: ”Un muncitor care participa la lucrări de excavare pe raza localității Băbana, a fost prins sub un mal de pământ.
Din fericire, bărbatul, de 51 de ani, din Musătești, a fost conștient, iar în urma efortului echipelor de salvare din cadrul ISU Argeș, acesta a fost scos și transportat la o unitate medicală, pentru investigații.
Din primele verificări, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au stabilit că bărbatul de 51 de ani este angajat al unei societăți care efectua activități de completare a traseelor de canalizare, pe raza localității sus-amintite, și se afla în timpul serviciului.
Pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, la fața locului s-au deplasat și reprezentanți ai ITM Argeș. Totodată, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neluarea, respectiv de nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă, conform art. 349 și 350 din Codul Penal”.

_________________

În aceste momente, pompierii argeșeni acționează pentru salvarea unui bărbat care a fost surprins de un mal de pământ, până la piept, în timp ce săpa un șanț, în comuna Băbana.

Bărbatul are aproximativ 40 de ani și este conștient și cooperant.

Intervenția este îngreunată de faptul că, din cauza unei fisuri la o conductă, se scurge apă în interiorul șanțului, salvatorii fiind nevoiți să o evacueze permanent și să îndepărteze, în același timp, și pământul care îl tine captiv pe bărbat.

embed video plugin powered by Union Development

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN