Menu

Victorie mare ! Cum trăiește primarul Gentea meciurile lui FC Argeș

f_350_200_16777215_00_images_banner1_gentea_plange_11.jpg

 

 

 

 

 

Fără pasiune nu se poate, iar primarul Cristian Gentea, cel care a fost factorul decisiv la promovarea echipei FC Argeș, trăiește fiecare meci la o intensitate afectivă maximă.

De altfel, suporterii știu celebra fotografie în care primarul plângea în secunda promovării.

Aflat la stadion sau în fața televizorului, edilul trăiește fiecare fază și, când rezultatul este pozitiv, radiază de fericire.

Cum o echipă de Liga 1 nu poate fi susținută decât prin management performant, același primar pe care îl putem vedea cu lacrimi în ochi, de bucurie sau necaz, devine lucid și ia măsurile care trebuie pentru stabilitatea clubului.

De altfel, FC Argeș are salariile plătite la zi, precum și contracte bine gândite. În plus, pentru staff, primarul Piteștiului a optat în favoare oamenilor legați sufletește de clubul marelui Dobrin .

Acum, FC Argeș are opt meciuri fără înfrângere, după cum anunță GSP, învingând Astra Giurgiu la ea acasă și ajungând la 23 de puncte, cu un meci mai puțin disputat. Este, în primul rând, meritul jucătorilor, al conducerii echipei, dar și al acestui primar cu inimă mare care știe să sufere, să se bucure, să găsească, lucid, cele mai bune soluții.

Și la Primărie, și la FC Argeș, precum în viață, în general, după cum ne învață Apostolul, dacă dragoste nu e, nimic nu e.

G.S.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN