Menu

Vine gerul! Asociația THERAPY DOGS vă cere ajutorul! Adăpostiți un câine sau o pisică pentru 4 zile

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Caine-Therapy-Dogs.jpg

 

 

 

 

 

 

Pentru că meteorologii au anunțat că urmează câteva zile de ger cumplit, Asociația THERAPY DOGS, din Pitești, care are în grijă câteva zeci de câini și pisici fără stăpân, a ales o metodă inedită de a pune la adăpost animăluțele sensibile: roagă oamenii cu suflet mare să devină părinți adoptivi pentru câteva zile, până trece greul.

Mesajul postat pe pagina de Facebook a Asociației spune așa:

”Avem nevoie de foster pentru 4 zile! Dacă v-am ajutat vreodată, dacă facem ceva bun pentru societate, acum este momentul de care ne temem și în care vă cerem noi ajutor. Sunați la 0742992210 pentru a ne ajuta prin găzduirea unui cățel, de vineri până marți, când temperaturile se vor încadra de la minus 10 la minus 20 grade!”.

Așadar, încumetați-vă! Țineți la căldură un animăluț, pentru câteva zile!

Pentru cei cărora li se pare că le-ar plăcea să aibă prin preajmă un ghem de blană (mai mare sau mai mic) există și varianta de părinte adoptiv pentru o lună! Sau, așa cum îl numește Asociația THERAPY DOGS, ”Fosterul care salvează vieți”. Asta ar presupune ca, pentru o perioadă de maxim 30 de zile, fosterul să ia în grijă un cățel sau o pisicuță, până când Asociația îl poate prelua (sau chiar adoptatorul, dacă e găsit, între timp). Sigur, dacă te îndrăgostești iremediabil, cine se poate pune în calea fericirii tale? Îl poți adopta chiar tu!

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK