Menu

Cerem de la Cristian Gentea tot mai mult, din aproape în aproape

f_350_200_16777215_00_images_banner1_gentea_elect.jpg

 

 

 

 

 

Adeseori, facem contracte de promovare electorală, cu unii candidați ziarul merge mai mult, devin dominanți în pagină, cu alții mai puțin, cu alții deloc. Când îți permiți economic, îți alegi ”clienții” de campanie, îi selectezi intuitiv, fiindcă în anii care urmează poți să câștigi ori să pierzi și tu, ca editor și ziarist.

De cele mai multe ori am câștigat, dar mi s-a întâmplat să și pierd și atunci m-a usturat tare, ba chiar aveam impresia că eu sunt de vină și mi s-a întâmplat să merg cu capul în jos pe stradă.

L-am susținut pentru funcția de primar al Piteștiului pe dl Cristian Gentea și, de la victoria sa, pentru mine a început să bată un ceas interior, al conștiinței profesionale. (Știu, haterii vor comenta aici, dar și haterii trebuie să fie liberi).

Zilele acestea, o știre mi-a încălzit înima și, în stilul nostru, al jurnaliștilor, care gândim adeseori la extreme, mi-am spus așa:

f_350_200_16777215_00_images_banner1_gentea_colonie.jpg

Dacă numai acest lucru îl va face Cristian Gentea pe perioada mandatului acesta și tot va însemna că am fost vizionar când l-am susținut.

Știrea se referă la faptul că cele 144 de familii din Colonia ACH vor avea iluminat festiv de sărbători, pentru prima oară în istorie.

E mult, e puțin, e nimic ? Depinde de perspectivă, pentru mine e aproape totul, fiindcă un primar care începe cu astfel de fapte arată că e om.

” Le fac alimentare cu apa, canalizare, drum, curent electric. Apoi, mai am gaze”, mi-a spus primarul.

Iluminatul festiv se poate face pe loc, dar e doar o cale de lumină spre celelalte facilități care vor aduce Colonia în secolul XXI.

Când cineva îți dă un deget, apuci, din reflex, toată mâna, așa încât reformulez:

Dacă numai aceste lucruri le va face Cristian Gentea pe perioada mandatului acesta și tot va însemna că am fost vizionar când l-am susținut.

Cerem de la Cristian Gentea tot mai mult, din aproape în aproape.

Gheorghe Smeoreanu

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK