Menu

Din noaptea asta, CJSU Argeș impune măsuri suplimentare în alte 13 comune. Pentru alte localități, măsuri prelungite, din 22 noiembrie

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Coronavirus-5.jpg

 

 

 

 

 

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, condus de prefectul Emanuel Soare, a hotărât în ședința de joi, 19 noiembrie, impunerea unor măsuri suplimentare în mai multe localități din județ, în conformitate cu prevederile H.G. nr. 967/2020.

O serie de măsuri vizează localitățile Băbana, Bogați, Boteni, Căteasca, Cepari, Hârtiești, Moșoaia, Pietroșani, Rătești, Suseni, Tigveni, Țițești și Valea Iașului în care incidenţa cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 este mai mare de 3/1.000 de locuitori. Acestea se vor aplica începând cu data de 20 noiembrie 2020, ora 00.00, pentru o perioadă de 14 zile și sunt următoarele:
- Este interzisă activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor;
- Este permisă activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare, doar pentru persoanele cazate în aceste unități;
Aceste măsuri se aplică operatorilor economici care desfășoară activități în spații publice închise care au un acoperiș, plafon sau tavan și care sunt delimitate de cel puțin 2 pereți, indiferent de natura acestora sau de caracterul temporar sau permanent.
- Este interzisă activitatea operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc;
- Sunt interzise activitatățile în cadrul cinematografelor și instituțiilor de spectacole și/sau concerte.
Măsurile intră în vigoare începând cu data de 20.11.2020, ora 00.00, pentru o perioadă de 14 zile.

Începând cu data de 22.11.2020, ora 00.00, pentru o perioadă de 14 zile, pentru celelalte localități din județul Argeș decât cele prevăzute anterior, ca urmare a incidenţei cumulate în ultimele 14 zile a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 mai mare de 1,5 /1.000 de locuitori și mai mic de 3/1000 de locuitori, se dispun următoarele măsuri:
- Se permite activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, în intervalul orar 6,00 - 21,00, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului.
- Se permite activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare, în intervalul orar 6,00 - 21,00, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului.
- Se permite activitatea operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc, în intervalul orar 6,00 - 21,00 fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului.
- Se permit activitățile în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului.
Aceste măsuri se aplică și operatorilor economici care desfășoară activități în spațiile publice închise care au un acoperiș, plafon sau tavan și care sunt delimitate de cel puțin 2 pereți, indiferent de natura acestora sau de caracterul temporar sau permanent în conformitate cu prevederile HG 967/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 14 noiembrie 2020.
Măsurile intră în vigoare începând cu data de 22.11.2020, ora 00.00, pentru o perioadă de 14 zile.

 

În urma ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență de astăzi au fost actualizate listele localităților din județul Argeș, în funcție de rata de incidență la mia de locuitori:

Localități cu rata de incidență peste 3‰:
COMUNA ALBEŞTII DE MUSCEL
COMUNA ANINOASA
COMUNA BĂBANA
COMUNA BĂICULEŞTI
COMUNA BASCOV
COMUNA BOGAȚI
COMUNA BOTENI
COMUNA BRADU
COMUNA CĂTEASCA
COMUNA CEPARI
COMUNA CORBENI
COMUNA DÂRMĂNEŞTI
COMUNA DOMNEŞTI
COMUNA HÂRTIEȘTI
COMUNA LEORDENI
COMUNA LEREŞTI
COMUNA MĂRĂCINENI
COMUNA MIOARELE
COMUNA MOŞOAIA
COMUNA MOZĂCENI
COMUNA PIETROŞANI
COMUNA POIANA LACULUI
COMUNA PRIBOIENI
COMUNA RĂTEȘTI
COMUNA SUSENI
COMUNA TIGVENI
COMUNA ȚIȚEȘTI
COMUNA VALEA IAŞULUI
MUNICIPIU CÂMPULUNG
MUNICIPIU CURTEA DE ARGEȘ
MUNICIPIUL PITEŞTI
ORAŞ COSTEŞTI
ORAŞ MIOVENI
ORAŞ ŞTEFĂNEŞTI
ORAŞ TOPOLOVENI

Localități cu rata de incidență între 1.5‰ și 3‰:
COMUNA ALBEŞTII DE ARGEŞ
COMUNA ALBOTA
COMUNA AREFU
COMUNA BÂRLA
COMUNA BOŢEŞTI
COMUNA BUGHEA DE JOS
COMUNA BUGHEA DE SUS
COMUNA BUZOEŞTI
COMUNA CĂLINEŞTI
COMUNA CICĂNEŞTI
COMUNA CIOFRÂNGENI
COMUNA CIOMĂGEŞTI
COMUNA COŞEŞTI
COMUNA COȘEȘTI
COMUNA COTMEANA
COMUNA CUCA
COMUNA DÂMBOVICIOARA
COMUNA DAVIDEŞTI
COMUNA DOBREȘTI
COMUNA DRĂGANU
COMUNA HÂRSEȘTI
COMUNA LUNCA CORBULUI
COMUNA MĂLURENI
COMUNA MERIŞANI
COMUNA MICEŞTI
COMUNA MIROŞI
COMUNA MORĂREŞTI
COMUNA POIENARII DE ARGEȘ
COMUNA POIENARII DE MUSCEL
COMUNA ROCIU
COMUNA RUCĂR
COMUNA SĂPATA
COMUNA STÂLPENI
COMUNA TEIU
COMUNA TEIU
COMUNA UNGHENI
COMUNA VALEA DANULUI
COMUNA VEDEA
COMUNA VLĂDEŞTI

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK