Menu

Discursul de învestitură al primarului Cristian GENTEA

f_350_200_16777215_00_images_banner6_gentea-investire-primar.jpg

 

 

 

 

 

 

Vreau sa multumesc inca o data pitestenilor care au crezut in cuvantul dat lor, care mi-au aratat sustinerea si m-au onorat cu increderea. Astazi, am intarit prin juramant ca imi voi respecta promisiunile. Voi fi primarul tuturor pitestenilor, voi fi mereu acolo unde am promis: in strada, in cartiere, printre oameni. Chiar daca reprezint un partid politic, va asigur, ca in primarie, politica mea si a echipei mele va fi doar cea administrativa.

Am evaluat foarte atent fiecare angajament pe care mi l-am asumat mandatul 2020-2024 pentru ca am vrut să fiu sigur vom putea realiza. Cunosc angajamentele și planurile formulate de colegii din celelalte partide și mă voi asigura că fiecare proiect bun, realizabil din punct de vedere tehnic și financiar va fi pus in practică!

Cu toate astea, in momentul de fata, prioritatea 0 pentru mine este traversarea perioadei de pandemie cu cat mai putina suferinta pentru concetateni. Acum este momentul in care nu mai conteaza decat omenia, credinta si solidaritatea!

In final, vreau doar sa reiterez cea mai importantă idee pentru administrația pe care o “inaugurăm” astăzi:

Sunt un om de echipă, voi conduce în echipă!

Iar echipa mea este formată din fiecare angajat al Primăriei și din fiecare consilier local în parte, fie că mă place, fie că nu.

Este treaba mea să îi conving ca sunt omul de care este nevoie acum in Pitesti!

Echipă vom face și la succes și la eșec.

Să nu-și închipuie cineva că succesul va fi contabilizat doar de unii, iar eșecurile doar de primar. Facem împreună tot ce e bine, răspundem împreună de tot ceea ce nu facem! Să sperăm că vom reuși, împreună, să ținem fruntea sus, din prima până în ultima zi a adminsitrației noastre!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

P.S. M-am gândit să vă spun si eu ca cineva, la învestirea mandatului sau, că vă iubesc pe toți, dar lipsa practicii pe micile ecrane se simte în ceea ce mă privește! În sensul în care n-am aceeași scoală de actorie! 

Cristian GENTEA-Primarul municipiului Pitești

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK