Menu

PSD: Iohannis și PNL ascund înainte de alegeri adevărul privind bugetul de stat pe anul viitor!

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_PSD---PNL-austeritate.jpg

 

 

 

 

 

Iohannis și PNL ascund înainte de alegeri adevărul privind bugetul de stat pe anul viitor!
De ce ascunde PNL bugetul pe anul 2021? Pentru că urmează redeschiderea discuțiilor cu FMI, iar Guvernul Orban urmează să majoreze TVA pentru a acoperi găurile din buget. Bugetul ar demasca toate măsurile de austeritate pregătite pentru anul următor, iar PNL nu își permite aflarea adevărului înainte de alegeri.

În scurt timp Guvernul Orban nu se va mai putea împrumuta de piață și va fi nevoit să încheie un nou acord cu FMI. Intenția Guvernului de a încheia un acord cu FMI se vede în declarația din vară a lui Cîțu care se punea că nu e nevoie de FMI „ÎN ACEST AN” Deci a lăsat deschisă opțiunea unui acord cu FMI pentru anul 2021.

Venirea FMI va fi condiționată de măsuri de austeritate, iar Guvernul Orban va trebui să opteze între tăierea salariilor și concedieri masive, pe de o parte, și creșterea TVA și a altor taxe, pe de altă parte.
Majorarea TVA s-ar vedea însă în proiectul de Buget. De aceea PNL nu dorește să prezinte bugetul pe anul următor înainte de alegeri, chiar dacă este o obligație legală.

PSD Argeș

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK