Menu

Cristian Diaconescu, PMP: ”Foarte mare atenție la presiunea pe buget”

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Cristian-Diaconescu-PMP-Ag-sept-2020.jpg

 

 

 

 

 

Fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu a participat, recent, la invitația președintelui Cornel Bulf, la conferinţa de presă a PMP Argeş.

Cu această ocazie a atras atenţia că majorarea pensiilor cu 40%, în acest moment, nu este oportună.

„Foarte mare atenție la presiunea pe buget și mă refer în primul rând la creșterea pensiilor cu 40%. Sigur că trebuie făcute aceste creșteri, dar trebuie atenție mare când și cum.

Ne apropiem de nivelul de evaluare cel mai mic, ceea ce înseamnă că investitorii nu vor mai veni, plus că ne vom împrumuta cu dobânzi cu două procente. Să te împrumuți cu dobânzi cu două cifre pentru a plăti pensii și salarii?”.

Diaconescu a vorbit și despre riscul care ne paște în cazul în care României îi scade ratingul de țară:

"Anul 2019 s-a terminat cu o absorbție de 30% și cu un deficit destul de mare. Este nevoie de mare atenție privind cheltuielile bugetare. România se află astăzi la un nivel de rating scăzut și ne apropiem de Junk. Dacă se va întâmpla acest lucru, dacă agențiile de rating ne vor evalua mai rău, atunci vom împrumuta bani la dobânzi mari".

Cristian Diaconescu a mai spus că, atât Virgil Baciu, candidatul PMP pentru președinția CJ Argeș, cât și Eduard Dima, candidatul PMP pentru Primăria Ștefănești, sunt doi candidați valoroși ai partidului și că, ”dacă într-adevăr în Argeș se dorește schimbarea, cei doi merită votul argeșenilor”.  Domnia sa a mai  spus că încurajează electoratul să privească atent activitatea candidaților PMP și programele lor.

 

 

 

Comandat de Partidul Mișcarea Populară –Organizația Județeană Argeș.
Executat de SC SMEOREANU PUBLICITATE SRL – portal: www.criterii.ro
CUI mandatar financiar: 21200020

 

 

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK