Menu

Caz înfiorător, în Argeș. Asistenți maternali îndemnau fetițe pe care le aveau în grija lor să întrețină relații sexuale

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Copila-abuzata.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Un caz înfiorător a fost descoperit, și este cercetat, de către oamenii legii din Argeș.

Este vorba despre niște asistenți maternali dintr-o comună argeșeană, care ar fi avut în plasament două fetițe – plasate la două familii diferite - timp de câțiva ani (acum micuțele au 4 și respectiv 5 ani) și pe care le-ar fi îndemnat să aibă, în perioada 2016-2019, relații sexuale. Scenele, se pare, erau filmate de către fiul unuia dintre asistenții maternali.

În acest moment, o altă fetiță se afla în plasament la unul dintre asistenții maternali vizați de anchetă.
”Este vorba despre o anchetă penală. Informațiile, în acest moment, sunt puține. Vorbim despre copii foarte mici – în prezent, fetele au vârstele de 4 și respectiv 5 ani - iar totul s-a întâmplat din 2016 până anul trecut. În acest moment, fetele nu mai sunt acolo, dar la una dintre familii fusese plasat un alt copil, care acum este luat de către cei de la Protecția Copilului.

Fetițele nu doar că erau învățate să aibă ralții sexuale, ci erau și filmate, în tot acest timp, de către fiul uneia dintre familii.

Anchetatorii încearcă să adune dovezi din care să reiasă ororile ce aveau loc în acea casă”, a transmis Mariana Zaharia, corespondentul Antena3, din Argeș.

 

foto descriptiv

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK