Menu

Dezlânat și deșirat

f_350_200_16777215_00_images_banner1_apostoliceanu_1.jpg

 

 

 

 

 

 

O gaşcă de cartier format din copii şi adolescenţi uşor sociopaţi e mai periculoasă decât un clan de interlopi. Te provoacă, te irită, îţi caută pricină ca să tabere toţi pe tine. Copii, ce să le faci...

Văd o postare a dlui Sorin Apostoliceanu care seamănă cu mesajul bătăuşului şef al grupării dintre blocuri.

”Domnule Gentea, mă văd nevoit să răspund aici, printr-o scrisoare deschisă, în serial, atacurilor pe care le lansați la adresa mea in spațiul public, intrucât refuzați orice dezbatere care ar putea face lumină pe subiect. Sau poate vă e frica de acea lumină”, zice ”bătăușul” Sorin.

Gentea nu l-a atacat niciodată pe șeful găștii, dar i se caută pricină. Apostoliceanu vrea neapărat o confruntare la marginea orașului fiindcă știe că pe maidan e mai puternic.

”Știu că vă e greu a crede că se poate vorbi de un spital în Pitești. E logic ca nu puteți să vă gândiți la parcuri industriale sau infrastructură rutieră de secolul 21. E logic, pentru că ați rămas încremenit în timp. În gri și în praf,” continuă Sorin, ca un băiat de cartier.

Să vii tu și să te dai modern și om al secolului 21 în fața directorului general de la RATEN, specialist în fizica nucleară, asta da golănie.

Pentru cititorii acestor rânduri, copiez aici, de pe net, definiția RATEN, fiindcă nici eu nu știu cu ce se mănâncă.

”Regia Autonomă Tehnologii pentru Energia Nucleară (RATEN) este o regie strategică de importanță națională, care coordonează activitatea de cercetare în domeniul energeticii nucleare, asigură menținerea și dezvoltarea suportului științific și tehnologic pentru Programul Energetic Nuclear National.”

Iată cum își umflă mușchii Sorin în fața celui care conduce chestiunea definită mai sus.

”Orizonturile vă sunt limitate. Nu puteți vorbi de dezvoltare, pentru că nu vă place. Vă încurcă. ”

Sorin Apostolicenu, care nu a urcat mai sus de funcția de economist la Termocalor zice că e limitat ca orizont despre cine?

Despre directorul general al Regiei pentru Energia Nucleară.

Îl înțeleg pe Cristian Gentea că atunci când îi vede pe băieții ăștia trece pe trotuarul celălalt. Ce să facă atunci când ei dau cu bolovani, să arunce și el cu protoni și neutroni ?

”Voi reveni, sunt departe de a fi încheiat”, amenință șeful dintre blocuri.

Păi da, Sorin Apostoliceanu e ”departe de a fi încheiat”, ba chiar e descheiat.

Mai precis, dezlânat și deșirat.

Gheorghe Smeoreanu

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK