Menu

Argeș. Două accidente cu motocicliști, aproape în același timp, în localități diferite

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Acc-Stalpeni-29-aug-2020.jpeg

 

 

 

 

 

În urmă cu aproximativ o oră, două accidente rutiere au avut loc pe drumurile din Argeș. Ambele, între autoturism și motocicletă.

Cel dintâi anunțat s-a petrecut în comuna Albota. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că un bărbat de 45 de ani, cetățean bulgar, care se deplasa cu motocicleta, într-un grup de motocicliști, pe DN 65, dinspre Slatina către Pitești, ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, care circula pe banda 2, din sensul opus de mers.
În urma accidentului, motociclistul a fost rănit grav (a suferit o amputație piciorului stâng și multiple traumatisme). A fost solicitat elicopterul SMURD pentru a fi transportat la un spital din Capitală.

Cel de-al doilea eveniment rutier a avut loc în comuna Stâlpeni, pe DN73. În acest caz s-a stabilit că, un bărbat, de 36 de ani, din Godeni, care conducea un autoturism pe DN 73, către Câmpulung, ar fi virat la stânga, peste marcajul liniei continue, moment în care a lovit o motocicletă, care se deplasa în aceeași direcție de mers, și care era condusă de un piteștean în vârstă de 36 de ani.
Motociclistul a fost transportat la spital, cu diagnostic preliminar de suspiciune de fractură claviculă. 

În ambele cauze a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au produs evenimentele.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN