Menu

Dacă nu îl votezi pe Cristian Gentea, ori te-a luat flama politică, ori nu îţi pasă de Piteşti

f_350_200_16777215_00_images_gentea_teren_1.jpg

 

 

 

 

 

Mă gândeam astăzi că dacă prin absurd, din cauza pandemiei, nu s-ar mai ține alegeri, iar o comisie alcătuită din cetățeni ar decide doar pe bază de CV cine să fie primar al Piteștiului, în mod sigur l-ar desemna pe Cristian Gentea.

Desigur, nu se va întâmpla să fie alegeri pe dosare, chiar dacă există pericolul covidului, dar haideți să gândim un moment în acest fel.

Candidatul Ionuț Moșteanu pune pe masă o facultate neterminată și una luată de la o universitate despre care el însuși spune că e de rușine. A lansat ideea că a lucrat pentru multinaționale, dar cineva a zis că a fost casier la Western Union. După opinia mea, dl Moșteanu este inteligent și de bun simț, dar nu e suficient pentru a conduce un oraș ca Pitești, trebuia să înceapă cu localități mai mici dacă voia să-și facă mâna.

Sorin Apostoliceanu a fost viceprimar, urcat în funcție de PSD deoarece a fost băiat cuminte, nu a fluierat în biserică. Numai că mutu' f..e pământu', cum zice românul, iar când primarul Ionică a fost suspendat, a doua zi i-a luat biroul şi secretara. Dl Apostoliceanu nu îşi pune CV-ul pe internet, probabil că nu are cu ce să se laude, poate doar cu tinereţea, în comparaţie cu Cornel Ionică. Atâta doar că nu candidează, cum spera, Cornel Ionică.

Singurul performer real din această triadă este Cristian Gentea. Şef de promoţie la Fizică atomică, posesorul a câtorva repartiţii guvernamentale, director general al Regiei Autonome Tohnologii pentru Energia Nucleară, societate cu o mie de angajaţi dintre care mulţi de mare specializare, dl Gentea e ceea ce numim un învingător în carieră şi ca om. S-a ocupat de promovarea echipei FC Argeş, oricât de mult s-ar oftica adversarii,  iar lumea ştie.

Ceea ce observ urmărind campania electorală este că dl Moşteanu stă la Parlament, dl Apostoliceanu scrie pe Facebook cu multă frustrare, iar dl Gentea merge în teren cu o echipă şi planifică pe loc rezolvarea problemelor. Pe cele fezabile, le şi rezolvă.

Campania lui Cristian Gentea este o instituţie, nu o ameţeală din cuvinte. Și nu te întâlnești de două ori în viață cu șansa de a vota un astfel de primar pentru orașul tău.

Totuşi, revin la ideea principală, aceea cu alegerea pe bază de competenţe. Este o atât de mare diferenţă între Cristian Gentea şi ceilalţi că dacă nu îl alegi, ori eşti rudă cu competitorii lui, ori eşti luat de flama politicii, ori...

Ori nu îţi pasă de Piteşti.

Gheorghe Smeoreanu

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK